Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Teknisk Förvaltare/Facility Manager till Deichmann Skandinavien

Deichmann, Sverige

Ansök nu

Teknisk förvaltning / Fastighetsteknik / Facility Management

Deichmann Skandinavien 

Till vår skandinaviska tekniska avdelning söker vi nu en serviceinriktad kollega till teknisk förvaltning av våra svenska och danska butiker.

Med målet att stödja våra butiker optimalt kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen vara att samordna och optimera drift- och underhållsverksamheten men även att assistera vår operativa byggverksamhet, exempelvis vid etablering av nya butiker.

Tjänsten ger möjlighet att:

  • Medverka i alla Retail Constructions-processer som internationell och professionell uppdragsgivare, vilket innebär snabba beslut, komplexa byggtekniska lösningar, kreativa beskrivningar, upphandlingar och ett högt tempo.

  • Utvecklas i samarbete med våra erfarna och kompetenta kolleger, samarbetspartners och/eller eget nätverk.

  • Analysera, planera och kvalitetssäkra genom vårt tekniska styr- och övervakningssystem (PLC).

  • Arbeta brett och självständigt, där du utifrån teorier, erfarenheter och analyser ges möjlighet att exekvera, se effektiva och praktiska resultat.

Som person är du självständig och motiveras av frihet under ansvar. Du har lätt för att ta beslut men kan också fördjupa dig i teori och analys där det krävs. Det är nödvändigt för tjänsten att du har en god förståelse för den svenska kulturen inom entreprenad och bygg.

Det är önskvärt att du har någon typ av utbildning med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet med driftteknik, eller kanske som tidigare hantverkare inom området. Meriterande är erfarenhet med Retail Construction och installationsfack som el, automation, värme, kyl och ventilation.

Förutom svenska ser vi gärna att du har goda språkkunskaper i engelska, kanske tyska och/eller danska.
Vi förutsätter att du är van datoranvändare med grundläggande kunskap i Excel. Du har dessutom B-körkort då tjänsten kräver detta.

Din arbetsplats blir hemifrån eller på kontoret men också på plats i våra butiker, och emellanåt på resande fot då vår teknik möjliggör att du arbetar där du befinner dig. Antal resdagar beror på hur du väljer att lägga upp ditt arbete. Där akut behov uppstår kan helg- och kvällsarbete förekomma t.ex. vid vattenskador, rullgaller sönder o.dyl.

Du kommer att bli en del av en internationell organisation där ledningen har ett konstant fokus på god arbetsmiljö och medarbetarnas trivsel. Vi erbjuder ett energigivande samarbete med både svenska och danska kollegor på huvudkontoret, butiksanställda medarbetare i Sverige och Danmark samt tekniska kolleger runt om i Europa, särskilt vår internationella tekniska avdelning i Tyskland.

Om detta låter spännande så skicka in din ansökan och CV till oss redan idag. Urval och intervjuer sker löpande varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du övriga frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta teknisk ansvarig Andreas Frey-Wulff på telefonnummer: +4551195170.

DEICHMANN-koncernen är marknadsledande i Europa och grundades i Essen 1913 av Heinrich Deichmann. Det är idag en familjedriven verksamhet med tredje generationen vid rodret. Verksamheten har genom åren haft en kontinuerlig tillväxt och är nu representerad i 30 länder med mer än 4.000 butiker över hela världen. Deichmann är en modern verksamhet som med visionen ”Verksamheten ska tjäna människan” lägger stor vikt vid medarbetarnas trivsel, fokus på bra arbetsvillkor för såväl våra medarbetare som samarbetspartners, och inte minst på att ge kunderna trendiga kvalitetsskor till bra priser. Detta uppnås genom direkta globala inköp, teamwork och en människoorienterad verksamhetskultur. Sedan 2003 är Deichmann Sko representerat i Danmark och sedan 2007 även i Sverige. Deichmann Sko fortsätter att expandera i Sverige och Danmark de närmaste åren. Vi kan erbjuda dig ett spännande jobb där du har möjlighet att utvecklas både professionellt och personligen. Läs gärna mer om oss på deichmann.com.

Publicerad 2020-11-13

Ansök nu