Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag06.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Teknisk Förvaltare till Fastpartner

Fastpartner, Stockholm

Ansök nu

Fastpartner är ett svenskt börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar egna fastigheter. Vi har ett fastighetsbestånd, på över 1,5 miljoner kvm och vårt fokus är främst kommersiella fastigheter. I beståndet ingår produktion, lager, logistik, kontor, butiker och samhällsfastigheter såsom centrum samt bostäder.

Genom att vi aktivt förvaltar våra egna fastigheter skapar vi tillsammans med hyresgästerna gemensamma fastighets- och lokallösningar vilket är en av våra framgångsfaktorer. Våra ledord är enkelt, engagerat och nära. Vi strävar efter snabbhet i beslut och information samt entusiasm i att skapa marknadens absolut främsta fastighetslösningar. Läs mer om vår verksamhet på www.fastpartner.se

Fastpartner kännetecknas av en stark entreprenörsanda och medarbetarnas starka drivkraft att utvecklas i sitt arbete. Vi står på en stabil ekonomisk plattform vilket gör att vi kan satsa långsiktigt på investeringar och fastighetsutveckling. Fastpartner har högt ställda miljö- och hållbarhetsmål och har som vision att till år 2030 uppnå 100 % klimatneutralitet. Nu söker vi en engagerad och serviceinriktad Teknisk förvaltare som vill vara med och utvecklas med oss och våra hyresgäster!

Du kommer arbeta i ett team med Områdeschef, Drifttekniker. Projektledare och Uthyrare med vilka du kommer ha ett mycket nära samarbete och dialog. I tjänsten kommer du att ansvara för centrum-, kontors- och samhällsfastigheter i södra och västra Stockholm. Du utgår från Fastpartners regionkontor i Västberga och rapporterar till Områdeschef.

Din roll
För att lyckas med rollen tror vi att du har en god förmåga att bygga kundrelationer samt att du är lösningsorienterad. Vidare är du ansvarstagande, initiativrik, strukturerad och har förmåga att prioritera vad som är viktigast. Du uppskattar självständigt arbete såväl som samarbete med andra och kan på ett lyhört och tillmötesgående sätt kommunicera med både kunder och kollegor.

Som Teknisk Förvaltare ansvarar du för kostnadssidan. Du leder det löpande och planerade fastighetstekniska underhållet och driften, där målet med tjänsten är att arbeta proaktivt med dessa frågor. Du arbetsleder Drifttekniker i ditt tilldelade område. Du företräder Fastpartner och förväntas kontinuerligt utveckla och bibehålla goda relationer till dina hyresgäster samt arbeta med att förbättra dina fastigheters driftnetto.

I rollen ingår även att:

  • Arbeta med fastighetsbudget, prognos och uppföljning i samråd med Områdeschef

  • Upprätta underhållsplaner på kort och lång sikt

  • Ansvara för löpande driftuppföljning och driftrapporter

  • Arbeta med energioptimering och hållbarhet

  • Ansvara för upphandling och uppföljning av serviceavtal och entreprenader

  • Upphandla och driva mindre hyresgästanpassningar och ombyggnadsprojekt

  • Aktivt medverka i hyresgästmöten

  • Ansvara för att myndighetskrav och tillse fastighetsteknisk dokumentation

Vem är du?
För att lyckas och trivas med din roll som teknisk förvaltare arbetar du som det idag eller i liknande roll, och har minst 1 års erfarenhet av denna typ av arbete. Du har erfarenhet av tekniska installationer i kommersiella fastigheter och har arbetat med drift och underhåll av dessa. Det är meriterande om du har erfarenhet av upphandling, energioptimering, styr- och regler, ventilation samt digitalisering.

Du har lägst gymnasieutbildning i teknik med inriktning på VVS, bygg eller el, eller en likvärdig utbildning. Det är meriterande om du är högskoleutbildad med fastighetsinriktning eller så har du motsvarande arbetslivserfarenhet.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har en bred teknisk kunskap, ett stort intresse för fastighetstekniska frågor, och tycker om att arbeta med människor. Du är intresserad av kundrelationen och av tydlig kommunikation, och du gillar att leverera service på den nivå våra kunder förväntar sig. Som person är du strukturerad, lösningsorienterad, kundfokuserad och har en mycket god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Vad erbjuder vi dig?
Vi på Fastpartner erbjuder en roll med mycket ansvar och stor frihet samt goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag som växer. Du kommer att arbeta på en trygg och kreativ arbetsplats med en positiv företagskultur med trevliga och duktiga kollegor. Fastpartner är sedan 2020 certifierade hos Great Place to Work®.

Start: Efter överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Västberga

Din ansökan
Vill du bli en av oss? Skicka in ditt CV och ditt personliga brev nedan.

Har du frågor om oss eller tjänsten är du välkommen att kontakta HR-chef Sara Sigge telefon: 08-402 34 70 eller e-post: sara.sigge@fastpartner.se

Urvalsprocessen sker löpande och du är varmt välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Publicerad 2021-04-26

Ansök nu