Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Teknisk Fastighetsutvecklare till Ramboll

Ramboll, Stockholm

Ansök nu

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta för det nya verksamhetsområdet Real Estate inom Ramboll där du får använda din erfarenhet av fastighetsförvaltning och stora intresse för digitala fastighetssystem. Du kommer att i nära samarbete med vår kund tillika fastighetsägare, driva det operativa förvaltnings-arbetet för tekniska frågor rörande kundens fastigheter. För att trivas och lyckas i den här rollen tror vi att du har några års erfarenhet av en liknande roll och vill ta dig an nästa utmaning där du blir en stark bidragande faktor i Rambolls utveckling av detta nya spännande affärsområde. Om du är vår nya Tekniska Fastighetsutvecklare - klicka på knappen ”Apply”

Inviting bright minds
Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Med våra intressanta projekt och kreativa lösningar strävar vi efter att utveckla vår bransch. Du kommer bli en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra affärsområde Real Estate

Som vår nya Tekniska fastighetsutvecklare kommer du att vara en del av vår nystartade verksamhet Real Estate. Tillsammans med vår samarbetspartner Estate Logs erbjuder Real Estate fastighetsägare en heltäckande förvaltning av deras fastigheter på ett kostnadseffektivt sätt och med stöd av digitala lösningar. Tillsammans med kollegorna kommer du vara ett viktigt tillskott i att bygga upp och utveckla verksamheten vidare hos oss på Ramboll. Du kommer att leda det övergripande operativa förvaltningsansvaret för alla tekniska frågor och behov som rör fastigheten. I uppgiften ingår att ha en aktiv dialog med kund, hyresgäster och entreprenörer för att säkerställa att aktiviteter utförs och att projekt slutförs och goda resultat uppnås. Det kan exempelvis omfatta genomförandet av hyresgäst-anpassningar, underhålls- och investeringsåtgärder. För dessa åtgärder kommer du att ha kostnads- och samordningsansvar. Till din hjälp har du engagerade kollegor med lång erfarenhet och en organisation vars expertis sträcker sig över en mängd olika teknikområden.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Leda det operativa förvaltningsarbetet för tekniska frågor som rör specifika fastigheter

 • Ansvara för planering, budget och kostnadsuppföljning för specifika fastigheter

 • Ta fram åtgärder baserat utifrån behov och projektleda genomförandet av dessa

 • Utveckla relationer till kund, hyresgäster och entreprenörer

 • Ta fram digitala lösningar och aktivt arbeta för att utveckla digitala förbättringsåtgärder

 • Bidra till utvecklingen av verksamheten inom Real Estate och Estate Logs

Utvecklas tillsammans med oss
När du blir en del av Ramboll kommer vi att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:

 • Du har minst tre års erfarenhet som teknisk förvaltare

 • Du är van vid att arbeta med digitala fastighetssystem och digitala stöd för fastighetsförvaltning

 • Du kan självständigt hantera inköp och entreprenadavtal

 • Du är van att planera, budgetera och följa upp ekonomin inom eget ansvarsområde

 • Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift på svenska och engelska

 • Du har intresse för att söka nya digitala lösningar

 • Du arbetar systematisk och drivs av ständiga förbättringar

Du är en person som är uppmärksam och grundlig, med öga för hur vi visualiserar våra tjänster och adderar mervärde för våra kunder. Du presterar som bäst när du samarbetar med andra ambitiösa och drivna personer i utmanande och banbrytande uppdrag projekt med ett meningsfullt syfte. För att du ska växa som individ och utveckla din kompetens krävs ett uppmuntrande och stödjande ledarskap.

Ramboll i Sverige
Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV och personliga brev som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi hanterar ansökningarna löpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-12-14.

Publicerad 2021-11-24

Ansök nu