Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Teknikförvaltare till Locum, norra Stockholm

Locum, Stockholm

Ansök nu

Vill du vara del av ett kunnigt, drivet och öppet team som arbetar med ett brett utbud av fastighetsrelaterade tjänster som är livsavgörande för närvården i Stockholm? Genom innovation och samverkan leder Locum utvecklingen av de bästa vårdmiljöerna i Sverige, och nu har du chansen att vara en del av det!

Om tjänsten
I rollen som Teknikförvaltare har du det övergripande och långsiktiga tekniska ansvaret för Locums vårdnära fastigheter med fokus på norra Stockholm och fastigheter som Löwenströmska Sjukhuset och Jakobsbergs Sjukhus. Med din mycket goda tekniska kunskap ser du efter fastigheternas tekniska status, vilket inkluderar såväl tekniska system som tak och fasader.

Du kommer att ansvara för att bevara, utveckla och förädla förvaltningsobjekten ur ett tekniskt perspektiv. Det kan exempelvis vara genom att genomföra behovsanalyser för fastighetsägarinvesteringar för att samordna och planera underhållsbehovet för förvaltningsobjekten.

Vidare i detta ansvar ingår exempelvis att:

  • Ta fram underlag till investeringsplan för fastighetsägarinitierade investeringar på tilldelade förvaltningsobjekt

  • Vara projektägare för kravställning, uppföljning och mottagande av byggprojekt avseende fastighetsägarinvesteringar och planerat underhåll

  • Ta fram underhållsplaner för tilldelade förvaltningsobjekt

  • Utföra delegerade arbetsuppgifter inom arbetsmiljö och brandskydd

  • Ansvara för efterlevnad av myndighetskrav och lagkrav

Du arbetar i ett team ihop med Driftcontroller, och Fastighetsförvaltare, och utgår i huvudsak från huvudkontoret på Södermalm. Här blir du del av en öppen och hjälpsam organisation som hittar möjligheter tillsammans. Du rapporterar till en mycket kompetent och uppskattad Förvaltningsområdeschef vid namn Camilla, som har ett öppet och prestigelöst ledarskap och varit hos Locum sedan 2013.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i den här rollen krävs det att du har en bred teknisk kompetens med helhetsperspektiv för tekniska system och livscykelkostnader. Har du dessutom byggnadsingenjörsutbildning ser vi det som starkt meriterande.

Vidare har du minst tio års erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen där du har införskaffat dig viss kunskap om LOU och AFF. Då du kommer att arbeta med fastigheter som är i drift dygnet runt har du förståelse för dess påverkan på verksamheterna.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker dig som har en öppen personlighet och som trivs och vill vara en del av ett högpresterande team som hjälps åt och ställer upp för varandra. Här får dina kunskaper av teknikintensiva fastigheter blomstra tillsammans med din noggranna förmåga att analysera och utvärdera. Gillar du dessutom mixen av strategiskt och operativt arbete kommer du att trivas i den här rollen.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Locum med Level Recruitment. Vänligen söktjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

___

Locum förvaltar, bygger och utvecklar två miljoner kvadratmeter vårdfastigheter åt vår ägare Region Stockholm. Genom innovation och samverkan leder vi utvecklingen av de bästa vårdmiljöerna i Sverige. Tillsammans med vården och vår offentliga ägare erbjuder vi attraktiva och hållbara vårdmiljöer för dagens och morgondagens invånare i Region Stockholm. De vårdfastigheter som vi förvaltar uppgår till ett bokfört värde på 36 miljarder kronor. Utöver våra egna cirka 290 anställda sysselsätter vi flera tusen personer via upphandlade entreprenörer och konsulter. Locum har ingen egen intern byggverksamhet eller driftsorganisation utan upphandlar (under LOU) entreprenörer för detta ändamål. Locum har sitt huvudkontor på Östgötagatan 12 på Södermalm.

Publicerad 2021-12-17

Ansök nu