Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Teknikförvaltare för Danderyds sjukhus eller Södersjukhuset till Locum

Locum, Stockholm

Ansök nu

Locum söker nu en lösningsorienterad teknikförvaltare med teknisk bredd och strategisk höjd. Vill du jobba med något som är viktigt på riktigt, i en verksamhet i ständig utveckling, och bidra till samhällsnyttan? Då erbjuder vi nu en roll där du i nära samverkan med våra kunder utvecklar bland de mest komplexa fastigheter som finns och där varje dag innebär en utmaning och utveckling av din kompetens och ditt arbetssätt.

Ditt uppdrag
Som teknikförvaltare för Danderyds sjukhus eller Södersjukhuset är du projektägare och har det övergripande ansvaret för tekniken i tilldelat bestånd. I ditt uppdrag ingår kravställning, uppatt bevara, utveckla och förädla förvaltningsobjekten ur ett tekniskt perspektiv. Du ansvarar även för att genomföra behovsanalyser för fastighetsägarinvesteringar och planerat underhåll. Långsiktig planering av fastighetsägarinvesteringar och samordning av det planerade underhållsbehovet för förvaltningsobjektet ingår också i uppdraget.

Du ingår i ett team med fastighetsförvaltare, tekniska förvaltare och driftcontrollers. I rollen rapporterar du till förvaltningsområdeschefen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Ansvar som projektägare för kravställning, uppföljning och mottagande av byggprojekt avseende fastighetsägarinvesteringar och planerat underhåll.

 • Övergripande ansvar för att bevara, utveckla och förädla förvaltningsobjekt ur ett byggnadstekniskt perspektiv.

 • Ansvar för att underhållsplaner tas fram för tilldelade förvaltningsobjekt.

 • Ansvar för att ta fram förslag till prioriterad underhållsplan för tilldelade förvaltningsobjekt.

 • Ansvar för att ta fram underlag till investeringsplan för fastighetsägarinitierade investeringar på tilldelade förvaltningsobjekt.

 • Ansvar för delegerade arbetsuppgifter inom arbetsmiljö och brandskydd.

 • Ansvar för myndighetsbesiktningar och åtgärdande av anmärkningar med stöd av specialister inom teknik

Kvalifikationskrav

 • Universitets- eller högskoleutbildning inom teknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig

 • Minst fem års erfarenhet från liknande befattningar inom fastighetsbranschen eller annan teknikbransch

 • Bred teknisk kompetens och kunskap med helhetsperspektiv för tekniska system

 • Erfarenhet av budgetansvar

 • Förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift

Personliga egenskaper

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen som teknikförvaltare är det viktigt att du är trygg i din kompetens, självgående i ditt arbete och tänker strategiskt. Du motiveras och får energi av att lösa komplexa problem samt att driva dina processer och projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och är tydlig i din kommunikation. Du är strukturerad i ditt arbete och prioriterar dina åtaganden på ett effektivt sätt.

Om Locum

Vår kultur präglas av våra gemensamma ledord och värderingar och hos oss finns kompetenta kollegor, kontinuerlig kompetensutveckling och goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid. Vårt sätt att arbeta och kommunicera med varandra såväl som externa aktörer präglas av prestigelöshet, mod och nyfikenhet. Om du delar våra värderingar och känner dig hemma i en miljö där lyhördhet, ansvarstagande, tydlighet och handlingskraft präglar kulturen kommer du att trivas hos oss.
Läs mer om oss på www.locum.se

Övrigt

Kollektivavtal: Ja
Friskvårdsbidrag: 3 000 kr/år
Andra förmåner: Subventionerat SL-kort, subventionerat lunchkort, löneväxling till pension, fri hälso- och sjukvård.

Ansökan och kontakt

​Låter detta som en tjänst för dig? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig! Ansök redan idag på vår karriärsida. Glöm inte att inkludera CV samt personligt brev. Sista dag för ansökan är 2021-01-28.
I denna rekrytering samarbetar Locum med Hunter & Tailor. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Caroline Kirschon på e post caroline.kirschon@huntertailor.com eller telefon 010-179 02 06.​

Publicerad 2020-12-23

Ansök nu