Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Teamledare, Rosengård fastigheter

Rosengård Fastighets AB, Malmö

Ansök nu

Teamledare Fastighetsdrift

Är du en ledare som brinner för att jobba med människor och service? Har du erfarenhet av fastighetsdrift, service och administration inom fastighetsbranschen? Då är du kanske den
vi söker till rollen som Teamledare hos Rosengård Fastighets AB.

Rosengård Fastighets AB vill förverkliga idén om ett mer integrerat Malmö. Visionen är ett Rosengård som alla i Malmö är stolta över. Från och med oktober 2017 äger och förvaltar fastighetsbolagets 1680 bostadslägenheter i områdena Törnrosen och delar av Örtagården. Befintliga bostäder ska utvecklas och integreras med stadsutvecklingsprojektet Culture Casbah.

Rosengård Fastighets AB ägs till lika delar av MKB Fastighets AB, Fastighets AB Balder, Heimstaden AB och Victoriahem AB.

Besök gärna hemsidan www.rosengardfastigheter.se för att läsa mer om oss.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ansvara för den löpande fastighetsdriften och har resultat- och personalansvar för tio medarbetare. Gruppen består av tre områdesansvariga, fem fastighetsreparatörer och två miljövärdar. I arbetet ingår daglig kontakt med hyresgäster, driftspersonal och driftentreprenörer. Du arbetar med uppföljning och utveckling av verksamheten och att främja kundnöjdheten i fastigheterna. Teamledaren är kontaktperson gentemot driftentreprenörer i vardagen.

Som teamledare ansvarar du för planeringen och uppföljningen av den dagliga driften i, och omkring, fastigheterna och samarbetar ofta med förvaltaren. De bosociala frågorna är centrala i Rosengård fastigheter och teamledaren arbetar nära den bosociala samordnaren.
Du rapporterar till vår Fastighetschef som är en del av företagets ledningsgrupp.

Centrala arbetsuppgifter:

  • Personal- och resultatansvar för tio medarbetare.

  • Uppföljning och kontakt med driftentreprenörer för t.ex. utemiljöskötsel, trappstädning, renhållning, hissar, skadedjur etc.

  • Du ansvarar för fastighetsdriftens del av affärsplanen och upphandlar mindre underhållsprojekt.

  • Bistår förvaltaren i planering och budgetering av underhåll av fastigheterna.

  • Ansvarig för företagets skadedjursbekämpning.

  • Kontaktperson till fastighetsjouren.

  • Deltar i ramavtalsförhandlingar med nya och befintliga leverantörer.

  • Arbete med uppföljning och åtgärder för kundnöjdhet.

  • Ansvar för uppföljning av serviceanmälningar i Vitec.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom fastigheter eller fastighetsdrift alternativt arbetslivserfarenhet som kan prövas likvärdigt. Du har några års arbetslivserfarenhet och minst två års erfarenhet från fastighetsbranschen samt erfarenhet från arbetsledande position. Du behärskar svenska och engelska i så väl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper är meriterande. Kunskaper i Vitec och PM är meriterande, Microsoft Office och Sharepoint är ett krav.

Dina egenskaper präglas av att du är strukturerad, uthållig och drivande. För att lyckas i rollen som teamledare är det viktigt att du har goda ledaregenskaper och kan uttrycka dig ledigt i både tal och skrift. Samarbetsförmåga, servicekänsla och lyhördhet är ytterligare egenskaper som krävs för rollen. Ditt ledarskap är tydligt som präglas av delaktighet och samarbete. Du uppmuntrar dina medarbetare att skapa resultat tillsammans.

Erbjudande
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. Du får chansen att växa och bidra till företagets framtid samt påverka Rosengård och Malmö. På riktigt.

Låter det intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast den 31 januari 2022 till jobb@rosengardfastighet.se. Märk din ansökan ”Teamledare”. Sök redan nu då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Har du frågor om tjänsten går det bra att maila till samma adress, jobb@rosengardfastighet.se.

Publicerad 2021-12-22

Ansök nu