Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag08.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Teamledare inre/yttre fastighetsskötsel till Västerås

Bostjärnan förvaltnings AB , Västerås

Ansök nu

Bostjärnan förvaltnings AB är ett familjeägt bostadsföretag som har förvaltat egna hyreshus i mer än 50 år. Vi finns i Västerås och Göteborg och sammanlagt har vi ca 1600 lägenheter samt en hotell och kontorsfastighet.

Vi söker en Teamledare inre/yttre fastighetsskötsel till Västerås

Du kommer att leda ett team om sex fastighetsskötare samt tillfällig personal vid arbetstoppar. Utgångspunkten för arbetet skall vara att du inom ramen för anställningen ansvarar för att våra boende får en bra boendemiljö och att bolagets fastigheter förvaltas på ett långsiktigt sätt.

Tjänsten innebär primärt att leda, fördela och följa upp det tekniska arbetet på våra fastigheter och rapportera till förvaltare. Du arbetar praktiskt som en ”spelande tränare” och verkar för att vara ett naturligt bollplank.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har godkänd gymnasieutbildning och då gärna i en inriktning mot bygg eller installationer och att du har en gedigen bakgrund inom fastighetsunderhåll. Du har ett tydligt intresse för energi och miljöfrågor. B körkort är ett krav, vi tillhandahåller bil.
Du har god datavana och behärskar utan problem Office programmen.

Personliga egenskaper
Vi fäster stor vikt vid din personlighet, inställning, motivation och en förutsättning är att du alltid ser lösningar istället för problem. Rollen innebär mycket kontakt med både hyresgäster entreprenörer och kollegor vilket kräver god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt.
Som person är du både empatisk och tydlig. Likaså är du prestigelös, strukturerad och ”får saker ur händerna”.
Då Bostjärnan är ett mindre familjeföretag värderas samarbete och flexibilitet högt. Inom företaget arbetar vi med ett tydligt hyresgästfokus.

Ansökan
Känns det som om Bostjärnan och rollen som Teamledare hos oss passar in på dig?
Välkommen med din ansökan till Bostjärnan förvaltnings AB på mail hakan.andreasson@bostjarnan.se Urval och intervjuer sker fortlöpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med provtjänstgöring. Kollektivavtal finns.
Har du ytterligare frågor så är du välkommen att kontakta Thomas Widell på 021-103357 eller Håkan Andreasson på 021-103354.

Publicerad 2021-04-09

Ansök nu