Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag19.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Teamledare Infrastruktur till affärsområdet Project Management Öst

NIRAS, Norrköping

Ansök nu

Vill du vara med och bygga morgondagens samhälle? – då kan det vara dig vi söker!

Vi erbjuder dig att få vara med och utveckla morgondagens samhälle tillsammans NIRAS. Din uppgift blir att etablera och starta upp NIRAS erbjudande inom infrastruktur i regionen. Du tillsammans med oss fortsätter att utveckla våra tjänster inom vårt affärsområde. Med vår unika bredd kan vi erbjuda spännande uppdrag och intressanta utvecklingsmöjligheter. Dina framtida kollegor inom infrastruktur arbetar t ex med Västlänken, Förbifart Stockholm och Mälarprojektet.

Hos oss blir du engagerad i många uppdrag där du samarbetar nära dina kollegor och kunder. Du får  goda möjligheter att påverka din egna utveckling.

Våra värderingar – vi lyssnar, vi lär, vi levererar – är utgångspunkten för hur vi tänker och arbetar, och avgörande för att skapa hög kvalitet och långsiktighet. 
För oss är det viktigt att vi har en god arbetsmiljö, där vi mår bra och har kul och det gör vi genom en god balans mellan sociala aktiviteter, arbete, familj och fritid.

Teamledare med fokus på medarbetare, kundleverans och sälj
Personal- och driftsansvaret omfattar löpande resursplanering, resultatavstämningar och medarbetar- och grupputveckling som grundar sig i de mål som har satts upp för affärsområdet. Det är ett tydligt fokus på att växa inom hela affärsområdet, så det ska kännas sporrande och vara en utmaning du vill ta dig an. Parallellt arbetar du också som projektledare, där du arbetar med att sälja in nya uppdrag och bygga och utveckla relationen med våra kunder.

För att lyckas som Teamledare behöver du trivas med att arbeta med andra människor och vara resultatorienterad. Du är intresserad av att utveckla och coacha medarbetare för att tillsammans nå goda resultat, med arbetsglädje och engagemang.

Bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som har en akademisk examen inom samhällsbyggnad. Du har en gedigen bakgrund som projektledare i infrastrukturprojekt, gärna mot t ex Trafikverket. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en personalledande befattning.

Som person är du affärsdriven, strukturerad, praktisk och utåtriktad. Du är en teamorienterad person med ett tydligt medarbetar- och gruppfokus, som vill inspirera och utveckla andra. Du har även förmågan att arbeta självständigt och målinriktat och har samverkan mellan ditt team och andra team inom NIRAS.

Urvalsprocessen kommer att ske löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Vid frågor är du välkommen att ta kontakt med Thomas Arnoldson, +46 11 26 40 30, thomas.arnoldson@niras.se

Vi ser fram mot din ansökan redan idag!

Publicerad 2021-01-08

Ansök nu