Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag18.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Team Manager till NIRAS Corporate Real Estate Services

NIRAS, Malmö

Ansök nu

Du har nu chansen att få bli en del i vårt dynamiska team och få arbeta med våra kompetenta, härliga kollegor och samtidigt vara en mycket viktig spelare i utvecklingen av vår verksamhet i Malmö och i ett växande tjänsteområde.

Genom vår unika bredd kan vi erbjuda våra medarbetare möjligheten att arbeta med spännande kunder och varierade uppdrag för att bli riktigt vassa inom våra tjänster.

NIRAS Corporate Real Estate Services
Vi är en ledande aktör inom strategisk rådgivning och operativt stöd till kommersiella hyresgäster. Vi har en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. Vår konsultverksamhet drivs med nationellt perspektiv med medarbetare som utgår ifrån kontor i Malmö, Göteborg, Norrköping och Stockholm och vi driver uppdrag över hela landet, från Ystad till Kiruna.

Vi levererar tjänster inom hela lokalförsörjningsområdet, från hyresgästrådgivning till processledning. Som hyresgästens konsult arbetar vi bl. a med lokal- och arbetsplatsstrategier, behovsanalyser och kravställande, lokalsökning, hyresförhandlingar, hyresjuridiskrådgivning, avtalshantering, lokalavveckling, flyttprojektledning och förändringsledning i lokalprojekt.

Vi ger våra kunder rätt förutsättningar att bedriva sin verksamhet framgångsrikt i attraktiva, verksamhetsstödjande och hållbara lokaler.

Team Manager med fokus på medarbetare, kundleverans och sälj
Tjänsten omfattar personalansvar för de CRES-medarbetare som utgår ifrån Malmökontoret, och du är en del i CRES ledningsteam. Parallellt arbetar du också som kundansvarig, konsult och projektledare med rådgivning inom hela lokalförsörjningsområdet.

Det är viktigt att du är en driven lagspelare, med ett coachande förhållningssätt och att du tar ansvar för både din egen och andras utveckling i uppdragen. Du genomför dina uppdrag med hög kvalitet på ett resurseffektivt sätt. Du arbetar också med att sälja in nya uppdrag och med att bygga och utveckla relationen med nya och befintliga kunder.

Din bakgrund och erfarenhet
Du har en akademisk examen inom ekonomi-/fastighetsområdet eller motsvarande relevant område. Du har lång erfarenhet av arbete med lokalförsörjningsfrågor. Det är meriterande om du har tidigare konsult- och ledarskapserfarenhet.

Om detta känns som ditt nästa jobb – ta chansen att bli en av oss!
Skicka in din ansökan snarast, vi kommer löpande att kalla till intervjuer.

För oss är det viktigt att vi som arbetar här har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete och fritid. Vi arbetar primärt på den svenska marknaden, och därav sker merparten av vår kommunikation med kunderna på svenska.

Kontakta gärna någon av oss om du har frågor om tjänsten: 
Ingela Johansson, Affärsområdeschef 
070 – 726 03 12
ingela.johansson@niras.se  

Magnus Axberg, Seniorkonsult
070- 991 80 37
magnus.axberg@niras.se         

Publicerad 2020-12-14

Ansök nu