tisdag7 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande
Till alla jobb

Systemutvecklare Java/DevOps till Granditude, Stockholm

Granditude, Stockholm

Ansök nu

På Granditude har vi specialiserat oss på att bygga avancerad programvara så våra kunder kan fokusera på sin affärsverksamhet. Bolaget grundades 2013, och vi har vårt kontor på Drottninggatan i centrala Stockholm. Vi är aktiva inom två affärsområden: Products och Services. Inom products har vi utvecklat en egen plattform för molnapplikationer. Ovanpå plattformen designar och bygger vi avancerade produkter som vi levererar till våra kunder. Vi har idag ett flertal produkter inom eCommerce som tillsammans bildar ett ekosystem för hela verksamheten. Inom Services erbjuder vi expertkonsulter. Vi bygger även skräddarsydda lösningar för specifika behov där vi kombinerar komponenter från Products med expertis från Services.

Granditude befinner sig på en spännande tillväxtresa och söker nu en ansvarstagande Systemutvecklare.

Att jobba hos Granditude innebär att du blir en del av ett multikulturellt team med stark sammanhållning. Här får du arbeta med teknik i framkant tillsammans med kompetenta kollegor och tackla utmanande och utvecklande problem. Vi är ett entreprenöriellt bolag där du får möjlighet att bygga både vår och din egen framtid. Granditude bygger produkter idag för morgondagens eCommerce och vi ser fram emot att se hur du kan bidra till vår resa mot toppen.

Granditude har utvecklat en svit av produkter som fungerar smidigt tillsammans. I systemet hanteras miljontals produkter som kontinuerligt uppdateras. Granditude har ett öppet mindset med öppna APIer och bygger starka relationer med olika partners. I nästa steg kommer de bygga en marknadsplats där kunder med bara ett klick kan beställa fler produkter och funktionalitet. Där kommer även externa parter att kunna sälja sina produkter. Ungefär som en appstore för eCommerce.

De är i en ständig process att utveckla nya funktioner och lösningar och du kommer vara en viktig del i att utveckla och påverka vägen framåt. Arbetet kräver en innovativ process där nya lösningar testas och vidareutvecklas varje dag och dina idéer kommer vara viktiga för teamet.   

Om tjänsten

Som systemutvecklare i Granditudes produktteam kommer du få ta stort ansvar i att utveckla produkter och tjänster inom eCommerce.

I detta ansvar ingår det exempelvis:

  • Utveckling i Java och Python

  • Automatisera processer och flöden

  • Monitorera och säkerställa datakvalitet

  • Utveckling mot cloud, GCP och AWS

  • Test och deployment

Rollen kommer att vara stationerad på Granditudes kontor centralt i Stockholm. En hybridlösning erbjuds när du är varm i kläderna där du har möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan om så önskas.

Är det här du?

Granditude söker en erfaren Systemutvecklare inom Java som har ett intresse eller erfarenhet av att arbeta med DevOps. Du gillar att utveckla tekniska och komplexa lösningar samtidigt som att du vill se att din kod fungerar i produktion. Vi ser att du behärskar engelska väl i både tal och skrift och det är meriterande med svenska.

I denna rekrytering lägger Granditude stor vikt på dina personliga egenskaper och söker dig som är öppensinnad att lära dig nya teknologier, kommunikativ med ett intresse för att lära känna nya människor, kvalitetsmedveten och tycker om att arbeta med Data.

För att vara framgångsrik i rollen är du strukturerad, analytisk och lösningsorienterad. Du är innovativ och har ett intresse av att förbättra och automatisera processer eller arbetsmetoder med hög kvalitet. Utöver detta är du en lagspelare som vill arbeta i team och vill bidra med kunskap och humor. Du har förmågan att kommunicera och uttrycka dig på ett ödmjukt sätt.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Granditude med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill.

Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Daniel Stenberg på 08-120 504 29 eller Mina Souttih mina.souttih@levelrecruitment.se. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2023-01-17

Ansök nu