Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Sustainability Manager till CBRE

CBRE, Stockholm

Ansök nu

Om tjänsten 

CBRE söker dig som vill arbeta med affärskapande hållbarhetsrådgivning inom fastighets- och projektutveckling. Som världens största kommersiella fastighetskonsultbolag har vi möjlighet att påverka hur fastigheter byggs, används och underhålls. Vi söker nyckelpositionen som Sustainability Manager där du får en unik möjlighet att bygga upp den svenska enheten som en central del i satsningen av både den svenska och nordiska verksamheten.

I rollen som Sustainability Manager driver du processer för både försäljning och genomförande av uppdrag inom hållbarhetsområdet. Du utvecklar befintliga och nya kunduppdrag som rådgivare inom strategi, implementering, rapportering och kommunikation av affärsdrivande hållbarhetsarbete. Du utvecklar och driver projekt för den svenska verksamheten relaterade till koncernövergripande hållbarhetsmål, i nära samarbete med CBREs internationella team. Du stöttar våra affärsområden med kunskap, analyser och material relaterat till hållbarhet, både internt och externt, samt deltar i kundmöten och pitchar. Ditt arbete innefattar även kontinuerlig omvärldsbevakning av trender och regulatoriska förändringar avseende hållbarhet.
För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet till stort eget ansvar, samtidigt som du har engagerade kollegor och inspirerande ledare omkring dig. Vi ger dig möjlighet att bygga din karriär i bolaget och driva ett arbete som skapar verklig förändring.

Vi söker dig som har 

  • Arbetat med konkret hållbarhetsarbete från strategi och målsättning till löpande uppföljning och rapportering. 

  • God kännedom om regelverk och riktlinjer inom hållbarhet som är applicerbara för svenska likväl nordiska bolag.

  • Hanterar de mest kända certifikaten inom fältet och förstår deras utvärderingskriterier, samt har en förståelse och erfarenhet av certifieringsprocesser.

  • Van vid att hålla presentationer inom ditt expertisområde i interna- och externa forum, både mot svenska och internationella kontaktytor.

  • Erfarenhet av att implementera och överväga energieffektiva och hållbara lösningar inom ny- och renoveringsprojekt, fastighetsutveckling och fastighetsunderhåll. 

  • Bakgrund från konsultbolag, revisionsbyrå eller kundsidan och vill utvecklas i rollen som rådgivare och ta stort ansvar i både affärsskapande och rådgivning

Vi söker en affärsmässig, engagerad och strukturerad person med genuin kompetens och intresse inom hållbarhet. Du bör ha starka analytiska färdigheter och pedagogisk förmåga att översätta komplicerade frågeställningar till praktisk tillämpning. Du trivs med högt tempo samt att arbeta självständigt och resultatinriktat. Du förstår vikten av långsiktiga relationer och arbetar därför förtroendeingivande och med ett prestigelöst förhållningssätt. 

Kvalifikationer 

  • Civilingenjör inom energi, miljö eller teknik 

  • Erfarenhet av hållbarhetsrådgivning inom bygg- eller fastighetsbranschen 

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal och skrift

  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet

Vi erbjuder dig
Ett spännande, kundnära och varierande arbete i ett bolag som satsar på framtiden. En stimulerande och lärorik arbetsmiljö med både nationella och internationella kontakter. Vi erbjuder den globala koncernens fördelar samtidigt som bolaget är en självständig enhet med stark teamkänsla och högt i tak där varje medarbetare uppmanas att ta ansvar och egna initiativ.

Din ansökan
Välkommen att registrera din ansökan för tjänsten på vår karriärportal https://cbre.teamtailor.com/jobs. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt, dock senast 25 juni 2021.

Om CBRE
CBRE Group, Inc. är världens största kommersiella fastighetskonsultbolag med mer än 100 000 anställda och cirka 530 kontor globalt. CBRE har varit med på Fortune 500-listan sedan 2008 och rankades 2020 som nummer 128. CBRE har också utsetts till branschens främsta varumärke av Lipsey Company under 20 år i rad och har utsetts till ett av Fortunes "Most Admired Companies" i nio år i rad, inklusive att rankas som nummer ett i fastighetssektorn 2021, för tredje året i rad. 

CBRE erbjuder en rad integrerade tjänster som inkluderar rådgivning vid transaktioner, uthyrning, projektledning, fastighetsförvaltning, värdering, hyresgästrådgivning, fastighetsutveckling och analys. I Sverige har CBRE Advisory kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö med totalt cirka 80 anställda.

Läs mer på 
www.cbre.se eller www.sverigesfastighetsblogg.se

Publicerad 2021-06-09

Ansök nu