Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag25.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Strategisk uthyrare

Profi Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

UNIK RESA SOM STRATEGISK UTHYRARE
Profi Fastigheter växer! Vill du vara en del av framgångsresan på ett bolag som är globalt topprankat? Älskar du att göra affärer? Vill du ha en lösningsorienterad roll som har stor påverkan på Profi Fastigheters affär? Drivs du av utveckling – av både kommersiella fastigheter och dig själv? Då ska du läsa vidare!

DINA DAGAR PÅ PROFI I ROLLEN SOM STRATEGISK UTHYRARE
Vår affär bygger på innovativt och resurseffektivt ägande där vi gör en hållbar resa för varje fastighet och investering. Som strategisk uthyrare arbetar du dagligen med att skapa värde och utveckla våra kommersiella fastigheter. Du kommer agera projektledare i uthyrningsprocesserna och samarbetar tätt med våra förvaltningsansvariga och fastighetsutvecklare. Som en del i uthyrningsteamet är du delaktig i att utveckla nya koncept och erbjudanden.

Din huvudsakliga uppgift är uppsökande av nya affärer och att hyra ut kommersiella lokaler, såsom kontor, samhällslokaler, lager- och lättindustri samt byggrätter. En stor del av arbetet innefattar aktivt relationsbyggande med uthyrare, potentiella kunder och hyresgästsrepresentanter. Arbetsuppgifterna omfattar hela uthyrningsprocessen såsom:

  • Marknadsanalyser

  • Framtagande och genomförande av uthyrningsstrategi

  • Proaktivt försäljningsarbete

  • Förhandling/avslut

Du rapporterar till vår uthyrnings- och marknadschef och kommer sitta på vårt huvudkontor i ljusa, moderna lokaler på Lästmakargatan mitt i Stockholm City.

EN FRAMGÅNGSRIK STRATEGISK UTHYRARE
Kompetens är viktigt, men vi värdesätter personlighet, drivkraft och engagemang högt. För att trivas i rollen som strategisk uthyrare måste du ha ett starkt affärsdriv och du både vill och kan komma till avslut i affärer för att nå de uppsatta målen. Att se möjligheter och komma med idéer på ett kreativt och nytänkande sätt är en självklarhet för dig. Andra beskriver dig som ett ”socialt geni” eftersom du får energi av att skapa långsiktiga och hållbara relationer. Du är resultatorienterad, strukturerad och prestigelös och trivs med högt tempo och korta beslutsvägar. Ditt team ansvarar för den strategiska uthyrningen för alla våra delmarknader vilket ställer krav på att du är flexibel med resor.

För att lyckas i rollen besitter du grundläggande kunskaper av hyresaffärer i fastighetsbranschen och vi söker därför dig som har några års arbetslivserfarenhet efter examen. Du kommer att arbeta med både svenska och internationella kunder, därför är det viktigt att du uttrycker dig obehindrat på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

OM PROFI FASTIGHETER OCH VÅRT ERBJUDANDE OCH KULTUR
Profi Fastigheter är inget traditionellt fastighetsbolag. Vi är passionerat intresserade av fastigheter och har sedan starten 2004 lämnat hög och uthållig avkastning.
Profi Fastigheter är en aktiv ägare och utvecklare av kommersiella fastigheter i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår strategi är att investera i delmarknader under stark tillväxt där vi aktivt verkar för en positiv utveckling. Det innebär samarbete och nära dialog med aktörer som är engagerade i samhällsutvecklingen. Vår affär bygger på innovativt och resurseffektivt ägande där vi gör en hållbar resa för varje fastighet och investering.

Profi Fastigheter är högt rankade globalt av det internationellt erkända analysföretaget Preqin och är en av världens främsta kapitalförvaltare inom vår nisch. Bolaget står under finansinspektionens tillsyn enligt AIFMD.

Vår verksamhet präglas av hög affärsetik och transparens och du kommer verka i en kultur som drivs av starkt engagemang. Profi Fastigheter består av ett 30-tal medarbetare med stor mångfald. Som medarbetare hos oss blir du en viktig pusselbit i ett växande bolag som ständigt arbetar med att minska fastigheternas klimatavtryck. Vår personal rekryteras såväl för sin unika specialistkompetens som sin kommersiella förståelse för hela verksamheten. Men viktigast av allt är personligheten och drivkraften; tillsammans skapar vi energi, har kul på jobbet och växer tillsammans – ett svårslaget lag!

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar vi med Croisette Human Capital. Kontakta Madlene Pettersson på 0723 58 16 60 eller madlene.pettersson@croisette.se. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt.
 

Publicerad 2021-01-04

Ansök nu