Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag26.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Strategisk projektuthyrare till Uppsala Business Park

Klövern, Uppsala

Ansök nu

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva kommersiella lokaler i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster.
Projektutveckling är ett nytt affärsområde inom Klövern som driver Klöverns affär inom utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. Det nya affärsområdet har en omfattande projektportfölj med flera spännande stadsutvecklingsprojekt runtom i Sverige.

Vi söker en strategisk projektuthyrare till Uppsala Business Park

Ett unikt projekt har startats i Fyrislund och Uppsala Business Park. Här ska Klövern bygga en ny levande stadsdel för innovation och tillväxt med målet att attrahera företag, forskare och talanger från hela världen. En stadsdel som erbjuder olika typer av service, handel, restauranger, long stay hotell, student- och forskarbostäder liksom miljöer för socialt umgänge. Framtidens Uppsala Business Park kommer att erbjuda utrymme för 15 000 arbetsplatser, 1 500 studenter, 500 boende och runt 3 miljoner årliga besökare. Totalt omfattar utvecklingen ca 400 000 kvm BTA och projektet kommer att pågå i ca 15 år. Vi behöver nu utöka vår organisation med en strategisk projektuthyrare som kommer att ha en central roll i förverkligandet av den nya stadsdelen. Vi söker dig som gillar att bygga långsiktiga relationer, är affärs- och kundorienterad och som har en tydlig säljprofil. Hos oss får du en unik chans att göra avtryck i Uppsala. Hur låter det?

Tjänsten
Som projektuthyrare ansvarar du för att skapa långsiktiga relationer, dvs ha en proaktiv, kontinuerlig och målinriktad kundbearbetning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med enheten för projektutveckling, ha kontakt med kommunens etableringsverksamhet och med många stora internationella företag. Tjänsten är nyinrättad och du får stora möjligheter att påverka rollen. Uthyrningsbar yta kommer att vara ca 20 000 kvm/år. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

 • I tidiga skeden vara delaktig i arbetet med att skapa förutsättningar för lönsam projektuthyrning tillsammans med projektutveckling.

 • Driva uthyrningsprocessen från beslut om projekt till uthyrd lokal.

 • Proaktivt bearbeta och bygga relationer med potentiella kunder.

 • Göra behovsanalyser, ta fram erbjudanden och presentera flexibla lokallösningar.

 • Ta fram strategi för uthyrningsarbetet för varje projekt. D.v.s. målgruppsanalys, säljaktiviteter, marknadsföringskanaler och behov av säljmaterial.

 • Genomföra sälj- och marknadsaktiviteter.

 • Följa upp marknadsundersökningar och medverka i omvärlds- och konkurrensbevakning.

 • Aktivt bearbeta samarbetspartners, mäklare och TR.

 • Offerera, förhandla och upprätta hyresavtal.

 • Dokumentera och rapportera i system.

 • Medverka vid prognos- och budgetarbeten.

Placering är på vårt fina kontor på Kungsängsvägen i Uppsala.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en utvecklande roll i ett av Sveriges största fastighetsbolag där du får en central roll i projektet kring Uppsala Business Park och en unik chans att göra avtryck. Du blir en viktig spelare som får stor frihet och möjlighet att forma rollen och du blir en del av ett bra team. Vi jobbar långsiktig och Klövern har ett starkt varumärke med stort kundfokus. Du kommer till ett företag med höga ambitioner och det finns en kombination av entreprenörsskap och stabilitet i bolaget. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person
Du har universitets- eller högskoleutbildning, alternativt tidigare arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du har god förhandlingsvana och erfarenhet av komplex relationsförsäljning mot ledande positioner. Som person har du ett genuint intresse för att göra affärer, är driven och självständig och du tycker om att bygga team. Vi ser gärna att du har kunskap inom hyresjuridik och det är en fördel om du är van att sälja på projektstadium. Att hålla presentationer i större sammanhang både på svenska och engelska är du van vid och du bygger långsiktiga relationer med våra kunder.

Din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 4 februari 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21 eller rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se

Publicerad 2020-12-23

Ansök nu