Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Senior Uthyrare till Jernhusen, Göteborg eller Stockholm

Jernhusen, Stockholm eller Göteborg

Ansök nu

Vill du påverka viktiga och centrala platser i Sverige? I rollen som Senior Uthyrare arbetar du med uthyrningsfrågor och av utbud och koncept på våra stationer. Välkommen med din ansökan!

På Jernhusen brinner vi för fastighetsförvaltning, fastighetsutveckling och järnvägsnära stadsutveckling. Järnvägen är framtidens transportmedel och vi lägger grunden för nästa generation genom att värna om vår miljö och vårt klimat. Vi verkar i en framtidsbransch och äger, utvecklar och förvaltar fastigheter längs den svenska järnvägen till ett värde av cirka 21 miljarder kronor. Här får du möjlighet att göra skillnad i viktiga samhällsprojekt och vi behöver kompetenta, vetgiriga och drivna kollegor med oss på vägen.

Vår kultur genomsyras av ett stort engagemang, en stor dos nytänkande och vi har alltid kvalitet och säkerhet i fokus. Som arbetsgivare värnar vi om personlig utveckling, lärande och balans mellan arbete och fritid.

Om tjänsten som Senior Uthyrare

Till vårt team inom Uthyrning söker vi nu en Senior Uthyrare med placering i Göteborg eller Stockholm. Som Uthyrare driver du självständigt uthyrningsprocesser från vakant lokal till signerat hyresavtal. Du kommer arbeta både operativt och strategiskt med utveckling av vårt befintliga fastighetsbestånd och ha en nära samverkan med såväl byggprojektledare, förvaltningsorganisationen, hyresgäster och externa intressenter.

I rollen kommer du självständigt driva uthyrningsprocesser av olika karaktärer och komplexitet från behovsanalys, marknadsföring och visningar till förhandling, signerat hyresavtal och överlämning till förvaltningen. Du ansvarar för budgetering och prognos samt arbetar proaktivt med kundbearbetning och nätverkande. Du hanterar löpande uthyrningar och driver kommersiella projekt såväl som ansvarar för omförhandlingar och uppsägningar.

Som Senior Uthyrare arbetar du tillsammans med ditt team för att aktivt utveckla vårt utbud och våra koncept på våra stationer. Du får här möjlighet att vara med och påverka viktiga och centrala platser i Sverige där många människor möts – du får helt enkelt vara där det händer! Hos oss får du arbeta med spännande och komplexa frågor som berör fastigheter med en viktig samhällsfunktion. Tillsammans gör vi skillnad för människor och miljö.

Om dig

Vi söker dig som har några års erfarenhet från fastighetsbranschen. Det är meriterande om du arbetat brett med uthyrningsfrågor i olika segment inom kommersiella fastigheter och haft ett helhetsansvar för uthyrningsprocessen.

Om du har en relevant akademisk utbildning är det meriterande, men du kan även införskaffat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Det är viktigt att du har god förmåga att kommunicera och anpassa dina budskap gentemot mottagaren samt att du talar och skriver obehindrat på svenska.

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering. För oss är det viktigt att du har god förmåga att kunna arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Du är trygg i dig själv och i din kompetens och har ett strukturerat och metodiskt arbetssätt. Du trivs i en serviceorienterad roll med många kontaktytor och du tycker om att hitta nya lösningar och identifiera nya möjligheter.

Kontakt och information

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Göteborg eller Stockholm.

Kan Jernhusen vara din nästa arbetsplats? Om du tycker att tjänsten stämmer väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka in din ansökan så snart som möjligt. Urval pågår löpande och sista ansökningsdag är 20/8. Mellan vecka 29-32 är det längre svarstider på grund av semester.

Publicerad 2022-07-20

Ansök nu