Torsdag02.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Senior Rekryteringskonsult med affärsområdesansvar till Level Recruitment

Level Recruitment, Stockholm

Ansök nu

Det har sedan starten 2009 gått bra för Level och vi är idag ett av de större renodlade rekryteringsföretagen i Stockholm. Nu tar vi ytterligare ett steg i vår utveckling och tillväxt och söker dig som vill vara med att driva utvecklingen av affärsområdet Bygg & Fastighet. Alla som jobbar på Level, oavsett i vilken roll man har, är med och utvecklar företaget mot nya mål. Vi är måna om att alla skall vara med och föra verksamheten framåt och eftersträvar en öppen dialog internt och vi stöttar varandra i arbetet. 

Om tjänsten
Som Affärsområdesansvarig är du tillsammans med Rekryteringschef och VD ansvarig för att driva utvecklingen av affärsområdet mot uppsatta mål samt bidra till att utveckla ett arbetssätt som speglar marknadens efterfrågan. Du har det operativa ansvaret för teamets leverans och deltar i ledningsarbetet. Tillsammans med Levels säljavdelning har du huvudansvaret för att skapa nya affärer till affärsområdet.

Som Senior rekryteringskonsult arbetar du med allt från kartläggning av marknaden till intervjuer och kvalitetssäkring. Du ansvarar för dina kundrelationer, för att driva rekryteringsprocesser framåt och arbetar med uppföljning av genomförda rekryteringar. Du kommer att omges av mycket drivna och erfarna kollegor.

På Level använder oss av search som en naturlig del i våra rekryteringar för att säkerställa att våra kunder får träffa de kandidater som matchar kravprofilen bäst. Våra kunder är några av de mest välkända och framgångsrika företagen i Sverige vilket ställer mycket höga krav på kvalitet och utmärkt fingertoppskänsla. 

För oss på Level Recruitment är en god arbetsmiljö viktig. Vi anser att en balans mellan arbete och privatliv är av stor vikt för att du som medarbetare på Level skall må bra och trivas i din roll. Hos oss är du som medarbetare den viktigaste resursen. Vi tror på eget ansvar och vi litar på dig som medarbetare, därför erbjuder vi bland annat fri arbetstid, fri semester och tekniska förutsättningar för att kunna jobba på andra platser än på kontoret.

Är det här du?
Vi tror att du är en Senior Rekryteringskonsult som har koll på Bygg- och Fastighetssektorn och människorna i den. Du brinner för ditt jobb och gillar både att skapa affärer och leverera högsta kvalitet, till både kunder och kandidater.

Vi ser gärna att du har:

  • Akademisk utbildning 

  • Mer än 5 års erfarenhet av att ha arbetat med kvalificerad rekrytering av chefer och specialister inom området Bygg & Fastighet

  • Erfarenhet av att arbeta i en affärsdriven miljö där framgång bygger på stark drivkraft, professionellt agerande och högt engagemang

  • Stort nätverk av kunder och kandidater inom branschen

  • Vana av att sälja in rekryteringsuppdrag till både nya och befintliga kunder

  • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att arbeta med rekrytering av chefer och specialister inom Bygg & Fastighet. Du är van att agera Team lead och dela med dig av din kunskap. En annan nyckel till framgång är en nära dialog med våra kunder, varför en naturlig fallenhet att kunna kommunicera tydligt och ödmjukt är nödvändig hos dig som person. Vi söker dig som är en lagspelare, som gärna delar med dig av kunskap till andra och som bidrar till en god stämning. 

Känner du igen dig? Tveka inte att kontakta oss!

Ansökan
Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök nu"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringschef Maria Widegren på 0734-231550. Urvalet av ansökningar sker löpande. 

Välkommen in med din ansökan!

Level Recruitment är sedan 2009 specialister på att rekrytera chefer och specialister. Vi verkar inom områdena Bygg & Fastighet, Ekonomi & Finans, Teknik, HR, IT samt Sälj, Marknad & Logistik. Vi tillsätter årligen fler än 200 rekryteringar i Sverige och fungerar som rekryteringspartner till såväl stora internationella koncerner till mindre företag, organisationer och myndigheter.

Level arbetar enligt en kvalitetssäkrad, kompetensbaserad rekryteringsprocess där ett personligt, diskret och respektfullt bemötande är en självklarhet. För mer information se
www.levelrecruitment.se.

Publicerad 2020-06-22

Ansök nu