Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag18.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Senior Projektledare till Besqab

Besqab Projekt & Fastigheter AB, Stockholm

Ansök nu

Motiveras du av att ha totalansvar för ditt bostadsprojekt och leda ditt team hela vägen från planering och projektering till genomförande och uppföljning? På Besqab ges du möjlighet att vara med och göra verklig skillnad varje dag med fullt stöd av erfarna kollegor som redan finns på plats. Här präglas projekten av ett stort personligt engagemang och behöver nu förstärkas med en erfaren Projektledare inom bostadsutveckling.

Vill du vara med på resan?

Om tjänsten                                                                                  

Besqab är samhällsbyggaren med framåtriktning som bildades för mer än 30 år sedan och som sedan 2014 är börsnoterade. Nyligen offentliggjordes nya målsättningar med ambitionen att växa; dels genom att utveckla kärnverksamheten – bostadsutveckling –, dels genom att bredda och utveckla nya affärsområden inom förvaltning av egenutvecklade hyresrätter, vårdboenden och andra samhällsfastigheter.

I rollen som Senior Projektledare har du ett totalansvar för bostadsprojekt där du är delaktig i hela processen genom samordning och ledning av projektet från planering och projektering till genomförande och uppföljning. Besqab driver produktionen själva men arbetar med delad entreprenad där du kommer att arbeta teambaserat och i nära samarbete med Besqabs platschefer och arbetsledare. Oavsett projektets storlek präglas de alltid av ett starkt personligt engagemang.

I rollen ingår ansvar för bland annat:

 • Projektutformning i tidigt skede

 • Projekteringsledning och samordning med konsulter, entreprenörer och övriga leverantörer

 • Myndighetskontakter

 • Upphandling och kalkylarbete

 • Budget och tidsplan

 • Kalkyler och ekonomisk plan för Brf

 • Försäljningsarbete

 • Att leda ditt team mot uppsatta mål

På Besqab finns den familjära känslan från ett mindre företag bevarad. Det märks tydligast på hur de anställda ställer upp för varandra. Arbetsklimatet är gott med engagerade medarbetare som sätter affären främst. Det märks också på att det finns en gemenskap där man gärna har roligt tillsammans även utanför jobbet. Det är till exempel många som passar på att träna tillsammans på lunchen eller stannar för en after work på vägen hem.

Besqab är ett företag som värnar sina medarbetares hälsa. Därför erbjuds du som anställd generösa friskvårdsförmåner, företagshälsovård med hälsoundersökningar och sjukförsäkring.

Är det här du?                     
Vi söker dig med minst fem års relevant arbetslivserfarenhet från produktion av flerfamiljshus. Du har antagligen jobbat som projektledare, men är kanske arbetschef eller senior projektledare idag.

Vidare har du:

 • Erfarenheter både från mindre och stora, komplexa bostadsprojekt

 • Vana av ekonomisk uppföljning och styrning

 • God förmåga att planera och dokumentera

 • Erfarenhet av entreprenadinköp

 • Erfarenhet av och intresse för ledarskap

Vi tror att du har civilingenjörsutbildning inom väg- och vattenbyggnad, lantmäteri, samhällsbyggnad eller en treårig utbildning som högskoleingenjör. Alternativt motsvarande kompetens förvärvad genom arbete.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är strukturerad, social och kommunikativ. Framför allt är du genuint intresserad av det du gör och sätter affären, kvalitet och nöjda kunder främst.
                                           
Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Besqab med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428 alternativt Carolina Eskengren på 08-120 50 427. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Besqab bildades 1989 och vår affärsidé är att utveckla nya hem med kunskap och förståelse för hur människor vill leva sina liv. Vi är en passionerad bostadsutvecklare som vill jobba nära människorna som ska bo i våra bostäder. Alla projekt är unika och vi är duktiga på att vara flexibla och forma bostäderna efter förutsättningarna på platsen men också med tanke på vilka som ska bo och leva där. Vi har valt att koncentrera oss på de lokala marknaderna i Storstockholm och Uppsala stad. Vi vet att det är viktigt att ha en djup lokal förankring.

Publicerad 2020-12-14

Ansök nu