Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Senior projektledare nyproduktion till Balder

Fastighets AB Balder, Stockholm

Ansök nu

Vi är inte som andra fastighetsbolag. Vi är Balder.
Vårt uppdrag är att förverkliga morgondagens samhälle. Vad sägs om att vara med vid förverkligandet av Victoria Kungens Kurva? Eller Stockholms högsta bostadshus kallat Nacka Port?

Det är bara två av alla våra projekt i portföljen. Vi expanderar kraftigt med mål om att bli en av de största aktörerna på marknaden. Det gör att vi nu söker seniora projektledare till vår nyproduktionsgrupp. Nu har du chansen att vara med och driva några av Sveriges mest omtalade projekt.

Gillar du vårt affärsdriv, bredd och vår fart? Då kommer du säkert att trivas hos oss. Vi påbörjade vår resa 2005 med ett fastighetsbestånd värt 2,7 miljarder och idag är det få som hinner hålla exakt koll på vad beståndet är värt. För oss är det nämligen resan som är målet. Vill du hänga på?

I den här rollen behöver du släppa det gamla och fokusera på framtiden. På nyproduktion. Vår ambition är att över tid skapa en betydande portfölj av byggrätter avseende exploaterings- och projektfastigheter med målsättningen att producera såväl hyresrätter, bostadsrätter, lokaler och hotell för det moderna livet. Vi är verkligen på god väg. Har du sett portföljen? https://nyproduktion.balder.se/

För att kvalificera dig som en senior projektledare behöver du kunna ansvara för att driva större, komplexa nyproduktionsprojekt. Vi ser att du har minst 7 års erfarenhet av en liknande tjänst. Detta eftersom våra största projekt är i miljardklassen. Kortfattat innebär tjänsten planering, kravställning och uppföljning av projekt. Det ingår också riskbedömning och kvalitetssäkring av kalkyler, tidplaner, entreprenadavtal samt regleringar. Rollen kräver erfarenhet och en hög nivå av struktur.

Varje affär räknas
Som kollega hos oss förväntas du vara affärsmässig i din roll och ha som mål att optimera lönsamheten i varje projekt. För oss handlar det om att känna ett ansvar för hur det går för Balder, hyresgästerna och projekten. En viktig grund i detta är att förstå sig på affären, vara kreativ och se möjligheter, och att samtidigt ha ett professionellt bemötande.

För att bli bäst behöver vi också tänka nytt. Därför söker vi dig som är nyfiken, utvecklingsfokuserad och som har en vilja att kontinuerligt lära dig nya saker. Med en stor bredd på projektportföljen öppnas stora möjligheter för variation för dig som projektledare. Vad ser du som din nästa utmaning?

Ansökan
Besitter du tillräckligt med kompetens och erfarenhet för att kunna leda mångmiljonprojekt i mål mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid? Fantastiskt! Ansök då redan idag och svara gärna utförligt på våra urvalsfrågor. Har du en projektportfolio? Bifoga gärna den (eller skapa en för en god presentation). 

Har du frågor som inte besvaras av annonsen eller www.balder.se får du gärna höra av dig till Nyproduktionschef Peo Rydholm på 08 50883845 eller via peo.rydholm@balder.se

Nästa steg är att du får ett mail med en länk med tillgång till våra rekryteringstester, som du sedan genomför så fort du får möjlighet. 

Hjärtligt välkommen att bli en av oss och välkommen till ett bolag som är fullt av möjligheter!

Publicerad 2021-08-26

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News