Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Senior Marknads- och kommunikationschef till Panattoni

Panattoni, Göteborg

Ansök nu

Panattoni är den största industrifastighetsutvecklaren i Europa. Under de tre senaste decennierna har de utvecklat de bästa industrianläggningarna och tillhandahållit relaterade förvaltningstjänster till investerare. Panattoni Development Company grundades år 1986 i Kalifornien av Carl Panattoni. År 2005 startade Robert Dobrzycki Panattoni i Europa. Panattoni är den främsta leverantören av direktinvesteringsmöjligheter inom logistik och industrifastigheter.

Panattoni etablerades i Skandinavien hösten 2021 med Fredrik Jagersjö Rosell som Managing Director och har idag huvudkontor i Göteborg. Till sin satsning i Sverige söker nu Panattoni en nyckelperson i form av en Marknads- och kommunikationschef.

Arbetsbeskrivning
Som Marknads- och kommunikationschef på Panattoni kommer du ansvara för den strategiska planeringen för den svenska marknaden. Du kommer arbeta med att bygga upp en extern kommunikationsstrategi och utveckla mediarelationer samt nya produkter och tjänster. I din roll ingår även att bevaka omvärldstrender, implementera och anpassa material från Head Of Marketing, säte i Polen, till marknaden i Sverige.

Du porträtterar Panattonis budskap och värderingar i kommunikationsaktiviteter och PR, både i tryck och digitalt. Att koordinera och övervaka marknadsföringen i sociala medier samt anpassa all aktivitet utefter bolagets vision och målsättning är en del av dina uppgifter.

Rollen innebär också att du skapar och förbättrar marknadsföringsmaterial, både i form av webbplatsinnehåll samt exempelvis företagspresentationer och broschyrer. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för evenemang och mässor. I tjänsten ingår även att samla in statistik från Panattonis pipelineprojekt samt marknadsstatistik från fastighetskonsulterna.

Vem söker vi?
Vi söker dig som vill ta dig an utmaningen att bygga upp Panattonis marknadsfunktion i Sverige.
Att arbeta med konkurrensanalyser, segmentering samt positionering, både operativt och strategiskt är inget nytt för dig. Du analyserar vilka behov och problem som finns på marknaden och utvecklar arbetssättet därefter. Vi tror att du har minst 5 års relevant erfarenhet med visad kompetens och kunskap inom design och genomförandet av marknadsföring, kommunikation och PR-aktiviteter. Du har även erfarenhet av att övervaka design och produktion av tryckt material.

Du har en god kommunikationsförmåga och ett starkt strategiskt och analytiskt synsätt. Du är vidare en kreativ, innovativrik lagspelare som ofta tänker out of the box. Du trivs med att ha många bollar i luften och att arbeta i en organisation med korta beslutsvägar. Att bygga upp och forma marknadsstrategin från grunden tilltalar dig och du förstår marknadsföringens värde för hela bolaget. Det är ett krav att du hanterar det engelska språket väl, både i tal och skrift.

Det är meriterande om du tidigare arbetat inom fastighetsbranschen. 

Vårt erbjudande
Teamet i Sverige består idag av 5 medarbetare och kulturen präglas av en affärsdriven men samtidigt familjär känsla där beslutsvägarna är korta. Huvudkontoret är beläget i fina lokaler i Krokslätts fabriker och du erbjuds flexibilitet samt stora mandat.

Passar denna beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Ansökan
Vid denna rekrytering samarbetar Panattoni med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Caroline Hertin, caroline.hertin@croisette.se eller 0709 – 640710.

Publicerad 2022-04-06

Ansök nu