Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Senior fastighetsutvecklare till Balder

Fastighets AB Balder, Stockholm

Ansök nu

Vi på Fastighets AB Balder söker nu dig, en visionär fastighetsutvecklare med entreprenörsanda som med affärssinne ser möjligheter och känner engagemang för stadsutveckling. 

Fastighets AB Balder, eller Balder som vi går under, arbetar med utveckling av bostäder och kommersiella lokaler. Vi är väletablerade inom förvaltning men vi har ytterligare en stor och spännande resa framför oss. Tillsammans med kollegor kommer du att utveckla vår affär och bygga upp Balders fastighetsutveckling med målet att bli fastighetsbranschens bästa fastighetsutvecklare.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete med möjlighet att vara med och påverka utvecklingen i vårt företag som är i ständig förändring och tillväxt. Hos oss på Balder finns goda möjligheter för dig att hitta nya utmaningar. I teamet där du kommer att ingå är stämningen välkomnande och framåtsträvande. Vi tar vara på varandras styrkor och erfarenheter, för att tillsammans kunna nå det gemensamma målet om att skapa den bästa affären.

Arbetsdagen handlar i korta drag om att:

Vara med och leda, strukturera och driva om- och nybyggnadsprojekt som beställare från idé till färdigt resultat. Läs gärna mer om några av våra projekt på https://nyproduktion.balder.se/. Arbetsdagen innehåller utmaningar, högt tempo, kundrelationer och varierande uppgifter…

…vilka bland annat kommer att vara att ansvara för:

  • Framtagande av affärsidé/projektprogram/koncept baserat på marknadsanalys.

  • Produktutformningen tillsammans med konsulter.

  • Framtagande av projektkalkyl i projektets olika skeden.

  • Projektens planprocess med kommunen och leda projekteringen av programhandling.

  • Framtagandet av för projektet erforderliga avtal.

  • Delaktighet i genomförande av byggprojekt fram till slutbesiktning.

  • Byggherresamverkan med andra fastighetsägare och näringslivet i de områden där vi verkar.

För att lyckas med detta är det viktigt att du gillar människor, affärer och engageras av stadsutvecklingsfrågor. Du behöver också ta mycket egna initiativ och driva projekten framåt. Du ser affären i de projekt du arbetar i och du agerar affärsmässigt. Vi ser att du inspireras av utmaningar och har en strävan efter att utveckla dina projekt men även dig själv i din yrkesroll.

Till den här tjänsten söker vi dig som har stor erfarenhet av fastighetsutveckling eller produktion av bostäder och lokaler. Du behöver även ha erfarenhet av ekonomistyrning projektekonomi, projektering samt ha arbetat med myndigheter i olika skeden av byggprocessen.

Tyngdpunkten i vår utvecklingsportfölj ligger på bostäder, både hyresrätter och bostadsrätter. Det är även meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom byggteknik/projektledningen eller liknande.

För att kunna driva organisationen framåt behöver du vara prestigelös, en stark lagspelare och det krävs att du är nytänkande med en förmåga att lyfta blicken och se helheten. På så sätt kommer du även att bli framgångsrik i din roll.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi kommer att intervjua löpande så ansök därför redan idag. I din ansökan ber vi dig inkludera CV.

Har du frågor om tjänsten så tveka inte att ta kontakt med David Johansson, Regionansvarig fastighetsutveckling, på 0850883714 eller david.johansson@balder.se.

Hjärtligt välkommen att bli en av oss!

Publicerad 2021-08-23

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News