Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Senior fastighetsförvaltare till Ekerö kommun

Ekerö kommun, Ekerö

Ansök nu

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant - och vi har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld - och vi ser fram emot din ansökan.

Om Ekerö

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun - där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser. Precis som vi, är du serviceinriktad, professionell och gillar att bygga relationer med kollegor. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Arbetsbeskrivning

Ekerö kommuns fastighetsenhet har som uppgift att förvalta, bygga, utveckla och avveckla kommunens verksamhetslokaler såsom förskolor, skolor, omsorgslokaler, boenden samt lokaler och anläggningar för idrott och kultur.

Som fastighetsförvaltare kommer du ha ett operativt helhetsansvar för dina objekt, lokaler och utemiljöer, både tekniskt, administrativt och ekonomiskt. Du kommer att få arbeta proaktivt för att utveckla objekten utifrån hyresgästerna, förvaltningsstrategin och livscykelkostnadsperspektivet.

Du kommer tillsammans med fastighetschef och övriga kollegor också ha ett strategiskt ansvar för kommunens totala förvaltningsarbete, och arbeta för en ständig förbättring av arbetssätten, rutinerna och kommunikationen i verksamheten. Du medverkar proaktivt i verksamhetsutveckling, både inom arbetsområdet och för enhetens gemensamma utveckling.

Som förvaltare ansvarar du för en god, effektiv och inte minst proaktiv kunddialog, med syfte att identifiera och tolka behov hos olika verksamheter, samt stödja utifrån fackmannarollen. Detta med syfte att omsätta beslutade behov till lokalresurser.

Du har en del av ett ansvar för enhetens gemenskap och arbetsmiljö, och kommer arbeta tillsammans med en grupp bestående av både förvaltare, förvaltarassistent, energicontroller och lokalplanerare. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom stadsbyggnadsförvaltningen och kommunen, liksom med allmänheten, näringslivet och olika marknadsaktörer.

Kvalifikationer

I rollen som senior fastighetsförvaltare behöver du ha en modern syn på fastighetsföretagande, med fokus på utveckling och service, samt styrning och samordning av projekt och leverantörerDu behöver ha en storinre motivation och drivkraft att påverka och göra skillnad. Vi ser att du har ett stort intresse för offentligt fastighetsföretagande och breda kontaktytor, oavsett om du har erfarenhet från kommunal eller privat arbetsgivare sedan tidigare.

Du behöver ha en flerårig erfarenhet från fastighetsförvaltning, och ha arbetat både med drift/teknik, avtal/juridik samt ekonomi och kundansvar/service inom fastighetsområdet. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning eller ekonomi, och en högskoleexamen inom fastighets- eller byggområdet är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid de personliga egenskaperna. Du har god samarbetsförmåga och är strukturerad och ansvarstagande. Du är bra på att kommunicera på ett professionellt sätt och har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift.

Körkort B är ett krav.

Kontakt

I denna rekrytering samarbetar Ekerö kommun med Jefferson Wells Engineering. Om du har frågor kring tjänsten eller din ansökan är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Joakim Pergefors Eriksson, Joakim.Pergefors.Eriksson@jeffersonwells.se eller 072-503 21 64.

Urval och intervjuer kommer att starta från och med 10 januari 2022.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad 2021-12-23

Ansök nu