Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Senior Associate Leasing till Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner, Uppsala

Ansök nu

Croisette Real Estate Partner är Sveriges mest expansiva fastighetsrådgivare och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Nu söker vi en ny kollega till vårt nyöppnade Uppsalakontor.

Din roll som Senior Associate
Din främsta uppgift är att etablera affärsområdet i Uppsala samt generera och genomföra uthyrningsprojekt. Inledningsvis kommer du tillsammans med ditt team i Stockholm operera på den regionala marknaden med fokus på att upprätta nya affärsmöjligheter samt utveckla befintliga externa samarbeten. I samförstånd med affärsområdesansvariga kommer du tillhöra Stockholmsteamet fast med säte i Uppsala.

Arbetsuppgifter i urval

  • Kundbearbetning

  • Projektleda uthyrningsprojekt i form av byggrätter och befintliga vakanser

  • Etablera och fronta Croisettes varumärke

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen är du en framgångsrik relationsskapare med ett etablerat nätverk i branschen. Du är prestigelös, uthållig och har vilja och förmåga att arbeta parallellt med flera projekt. Att se nya affärsmöjligheter och driva processer mot avslut kommer naturligt för dig. Du förstår vikten av struktur och detaljer som kan vara avgörande vid lyckade samarbeten. För att trivas hos oss är du samarbetsorienterad och verkar för interna synergier. Vi är ett entreprenörsdrivet bolag i tydlig tillväxt som ska bli den ledande uthyrningsrådgivaren i Uppsala och Mälardalsregionen.

Kvalifikationer
Rollen kräver relevant högskoleutbildning samt minst 1-2 års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du har dokumenterad erfarenhet av Uthyrning eller förvaltning.

Intervjuer och urval sker löpande.
 
På Croisette Real Estate Partner är vi affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare. Vi har en stark företagskultur och det är centralt för oss att alla medarbetare passar in i denna

Publicerad 2020-10-13

Ansök nu