Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

torsdag13.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Senior affärsutvecklare med mångårig erfarenhet inom bostads- och fastighetsutveckling till Skanska

Skanska, Göteborg

Ansök nu

Nya Hem Sydväst är Skanskas bostadsutvecklare i Göteborg avseende äganderätter, bostadsrätter och ägarlägenheter. Vi är en framgångsrik enhet i Skanska som skapar attraktiva bostäder och nöjda kunder genom att ha nöjda och engagerade medarbetare. Vi har ambitionen att i alla avseenden vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande samhällsbyggande, klimat, arbetsmiljö och lönsamhet. Skanska tror och satsar mycket på projektutveckling av bostäder och Göteborg med omnejd är ett prioriterat område.

Beskrivning av tjänst

Som Affärsutvecklare på Skanska Nya Hem Sydväst förväntas du arbeta självständigt med att identifiera affärsmöjligheter och förvärva mark (byggrätter) för att Skanska på lång sikt ska kunna uppnå målen. Du kommer att vara ansvarig för att knyta nya kontakter och vidmakthålla ditt nätverk med kommunrepresentanter och övriga fastighetsägare för att i samarbete med dessa initiera nya affärer och bostadsprojekt. Det innebär att du kommer vara aktiv i idé- och förvärvsskedet samt vara delaktig i programskedet. Du kommer att rapportera till affärsutvecklingschefen.

Profil

För att bli framgångsrik i den här rollen behöver du minst 10 års erfarenhet av projekt- och affärsutveckling. Du bör ha ett stort nätverk av såväl kommunala som privata aktörer inom bostads- och fastighetsutveckling. Du har högskoleutbildning som ingenjör, ekonom, lantmätare eller motsvarande och har goda kunskaper inom fastighetsekonomi, fastighetsjuridik och samhällsplanering. Det är också viktigt att du är en god förhandlare.

Som person har du lätt för att skapa och bibehålla relationer, och du är affärsdriven och engagerad. Vidare är du kreativ och har lätt för att komma på nya idéer och se affärsmöjligheter. Du tycker att det är spännande att skapa projekt tillsammans med andra delar av Skanska för att nyttja bolagets fulla potential.

Ansökan

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Urvalet sker löpande, så skicka gärna in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdatum är 16 maj 2021.

Publicerad 2021-04-23

Ansök nu