Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Sektionschef till AFRY

AFRY, Stockholm

Ansök nu

AFRY söker Sektionschef till marknadsområdet Cost Management

Varje dag arbetar vi på AFRY med att skapa framtiden. Vi ligger i framkant, tänker utanför ramarna och arbetar med moderna verktyg och den senaste tekniken för att öka värdet för våra kunder. AFRY och Cost Management erbjuder spetskompetens inom bygg-, fastighets- och anläggningsekonomi. Vi är en del av många spännande och prestigefyllda projekt som tex Förbifart Stockholm och Slussenprojektet. Med ditt kloka ledarskap, våra duktiga medarbetare och ett utvecklingsfokus vill vi lyfta oss ytterligare och skapa ännu mer värden för våra kunder. Vi är lagspelare, hängivna och modiga.

Tjänsten
Som sektionschef har du det övergripande ansvaret för verksamheten och dess utveckling. Teamet består av ca 11 medarbetare. Du förväntas ta det yttersta ansvaret för sektionen och driva verksamheten mot uppsatta mål. Det innebär att säkerställa uppdragshanteringen, att värden skapas stabilt och långsiktigt, att utveckla produkten/kunderbjudandet, affären, kundrelationen och teamet. I denna roll står affären och utveckling i fokus. Att löpande se över koncept och produktutformning, projekt- och affärsupplägg samt att ge de bästa förutsättningarna för ett effektivt utförande är en förutsättning för att lyckasSom sektionschef hanterar man såväl ett operativt och inspirerande ledarskap gentemot medarbetarna som ett strategiskt ledarskap gentemot uppdragsgivare.

Du kommer att tillhöra affärsområdet Project Management och marknadsområdet Cost Management och du rapporterar till Regionchef. I rollen kommer du även arbeta tillsammans med andra team och funktioner inom bolaget.

Arbetsuppgifter

 • Leda, planera och följa upp verksamheten mot uppsatta mål

 • Personal-, budget- och resultatansvar

 • Löpande bygga, utveckla och bevara goda relationer med kunder i strategiska och operativa frågor av övergripande karaktär eller särskild betydelse

 • Strategiskt driva verksamhets- affärs- och produktutveckling

 • Förse medarbetarna med de verktyg, befogenheter och information de behöver för att nå verksamhetens mål

 • Genom proaktivitet och kreativitet fånga upp sådant som kan bli ett problem

 • Avtalsansvarig - Ansvar för ny- och omförhandlingar

 • Medlem i ledningsgruppen

Erfarenhet och kompetens

 • Akademisk bakgrund, gärna högskole- eller civilingenjör. Alternativt att du har förvärvat motsvarande kunskaper på annat sätt

 • Flera års relevant erfarenhet från ledande befattning inom anläggning och/eller bygg på större bolag

 • Dokumenterat goda ledaregenskaper

 • Erfarenhet av förändringsledning

 • God kommunikatör i tal och skrift

Personliga egenskaper
För att nå framgång så krävs ett klokt och inspirerande ledarskap med affärs- och utvecklingsfokus. Du är en lyhörd lagspelare, relationsskapande, handlingskraftig, kreativ, analytisk, strategisk och strukturerad. Är du därtill pedagogisk och rak och tydlig i sin kommunikation går allt mycket lättare.

Vi erbjuder dig
Hos oss får du vara med i en framgångssaga i ett internationellt bolag med mycket god tillväxt och lönsamhet. AFRY är rankade som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Vi är en modern arbetsplats där du får utvecklas.

För mer information och ansökan
Vill du vara med på vår resa? I denna rekrytering samarbetar AFRY med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast, dock senast den 23 maj 2022. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jeanette Wretman på jeanette.wretman@realcompetence.se  alternativt 0708-98 68 25.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om AFRY
AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. ​Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer. AFRYs fem divisioner – Infrastructure, Industrial & Digital Solutions, Process Industries, Energy och Management Consulting – erbjuder tjänster inom teknik, design och rådgivning inom tre huvudsakliga sektorer: infrastruktur, industri och energi. Besök oss gärna på www.afry.com

Publicerad 2022-05-09

Ansök nu