Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Sektionschef El till AFRY

AFRY, Örebro

Ansök nu

Om jobbet

AFRY består av 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.​

Vårt affärsområde Buildings är med över 1100 medarbetare en av Sveriges största aktörer inom bygg- och fastighetssektorn. ​Vi skapar hållbara, byggnadsrelaterade, teknik- och designlösningar för fastighetsägare, entreprenörer och industri. Med utgångspunkt i våra kvalitativa erbjudanden och produkter tillsammans med fokus på tillväxt, hållbarhet och digitalisering, ser vi många möjligheter och ljust på framtiden.

Hos oss får du verkligen en möjlighet att påverka utformningen av framtidens byggnader. För oss är säkerhet, hållbarhet och ett välmående samhälle viktiga faktorer och där vi på ett framgångsrikt vis är med och bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och för framtiden. Making Future, som vi säger.

Vi söker nu sektionschef inom El i Örebro/Karlstad/Västerås som vill vara med på vår satsning! I rollen som sektionschef jobbar du nära våra kunder inom fastigheter samt såklart även våra duktiga medarbetare. AFRY är med från tidiga skeden till kalkyler, projektering och CAD-ritningar samt tar fram tekniska handlingar och ritningar. Inom sektionen finns också en besiktningsverksamhet.

Stort fokus ligger på utveckling, att skapa nya affärsmöjligheter samt att utveckla nya kontakter för att på så sätt säkerställa den pågående expansionen av såväl verksamhet som affär. Du har med fördel ett eget kontaktnät med kunder och leverantörer i regionen. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta personal- och resultatansvar samt ansvar för sektionens tillväxt, lönsamhet och marknadsföring.

Tjänsten är baserad i Örebro, men flexibilitet kan erbjudas.

Vem är du?

Vi har behov av en ambitiös sektionschef med genuint intresse för installation och hållbart byggande. Lika viktigt är att du har ett intresse för att leda och utveckla människor. Du besitter driv och engagemang, vill bidra till vår utveckling och göra skillnad.

Som positiv och affärsinriktad lagspelare motiveras du av att skapa många och goda relationer med kunder, medarbetare och kollegor. Du har en stark drivkraft att utveckla dina medarbetare och kundrelationer tillsammans med oss. Därför har du några års ledarerfarenhet med dig i bagaget och lockas av att utveckla ditt ledarskap.

Du gillar utmaningar i en resultatorienterad miljö och drivs av att möta uppsatta mål. För att bli framgångsrik i rollen tror vi att du har en god affärsmässig förståelse för konsultbranschen.

Därför söker vi nu en driven medarbetare med erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Du besitter god erfarenhet av arbete som konsult, entreprenör eller beställare inom el.

Vi erbjuder

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Vi kan erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri.

Som del i ett stort konsultföretag har vi möjlighet att arbeta smart och få med bred kunskap inom alla installationstekniska områden. Vårt arbetsklimat präglas därför av teamwork och framåtanda. Vi värdesätter sammanhållning, kompetensutbyte och mod. Vi erbjuder en arbetsmiljö i världsklass!

Välkommen med din ansökan! Vi arbetar med urvalet löpande och tjänsten kan därför tillsättas före sista ansölningsdag.

Om företaget

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Making Future

Kontaktuppgifter för frågor
Stefan Cartling, Business Unit Manager East
010-505 10 54
Stefan.Cartling@afry.com

Publicerad 2021-08-25

Ansök nu

Se fler branschtitlar från Bonnier News