Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag21.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Samhällsbyggnadschef till Samhällsbyggnadskontoret

Upplands-Bro Kommun, Upplands-Bro

Ansök nu

Samhällsbyggnadschef till Samhällsbyggnadskontoret, Upplands-Bro kommun

Som chef och ledare i vår kommun är du varje dag med och formar Upplands-Bros gemensamma framtid, vår vision är ”Ett hållbart Upplands-Bro - kommunen som ger plats”. I ditt dagliga arbete möter du människor och upplever glädjen i att göra skillnad. Ditt ledarskap präglas av helhetssyn, engagemang, professionalitet, tydlighet, mod och nyfikenhet. 

Vi söker dig som vill jobba som samhällsbyggnadschef. Vi erbjuder dig en arbetsmiljö där vi tillsammans bidrar till helheten och där dina handlingar och beslut stämmer överens med Upplands-Bro kommuns övergripande mål.

Som samhällsbyggnadschef har du det övergripande ansvaret för samhällsplanering och samhällsutveckling i kommunen. I detta ingår ledningsuppgifter som rör samhällsbyggnadskontorets samlade planering, uppföljning, styrning och utveckling utifrån kommunens vision, mål, budget, styrmodell och riktlinjer och samarbete/samverkan med övriga kontor och andra organisationer. För dig är det givet att du bidrar till och ansvarar för samtliga aktörer inom samhällsplanering och utveckling inom kommunen.

Samhällsbyggnadskontoret arbetar med Kommunstyrelsen, samhällsbyggnadsutskottet, Tekniska nämnden och Bygg- och miljönämnden. Du rapporterar direkt till nämndens politiker men är direkt underställd kommundirektören och ingår i kommunledningsgruppen. Samhällsbyggnadskontoret består av ca 100 medarbetare där 10 ingår i din ledningsgrupp. Hos oss har vi nära till varandra och våra beslutsvägar är korta. I alla frågor är helhets- och helikopterperspektiv viktiga. Tillsammans tar vi ansvar vår kommuns utveckling.

För att trivas och lyckas i rollen ser vi att

  • du har högskoleutbildning med för tjänsten relevant inriktning för att arbeta med samhällsplaneringsfrågor

  • du är väl förtrogen med lagstiftning som gäller inom området samhällsutveckling och samhällsbyggnad

  • du har bred erfarenhet av arbete från ledande befattning med ansvar för att leda strategiskt kvalitéts- och utvecklingsarbete inom samhällsbyggnad

  • du har bred erfarenhet av politiskt styrd organisation

  • du kan ta ett tydligt helhetsansvar både för det egna kontorets som för kommunen i stort

  • du som person har medborgarfokus, resultatorienterad och relationsbyggande. För dig är kommunikation ett självklart redskap i ditt uppdrag

  • du har ett stödjande och coachande ledarskap

Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet.
Tillträde: Efter överenskommelse.
Om tjänsten: Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning.
Sista ansökningsdag: 210124
Kontaktperson: Havva Ilhan, Rekryteringsfunktionen, 0721788354

Kommunen arbetar aktivt för att öka jämställdhet och etnisk mångfald på arbetsplatserna, varför vi gärna ser sökande som bidrar till detta.

Om Upplands-bro kommun

Upplands-Bro kommun är en av Sveriges mest expansiva kommuner där utveckling står i centrum. Vi välkomnar dig till en arbetsplats där ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är Helhetssyn, Engagemang och Professionalitet.

Välkommen att bli en del av #viärupplandsbro!

När du söker ett jobb hos oss i Upplands-Bro kommun vill vi att du använder dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "ansök" längst ned i annonsen.

Publicerad 2021-01-05

Ansök nu