Fredag27.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Säljare med fokus på entreprenörer inom bygg- och fastighet till Lappset Sweden AB

Lappset Sweden AB, Enköping

Ansök nu

Är du en affärsinriktad säljare som vill vara en del av ett starkt varumärke när det gäller lekplatser och utomhusgym? Då är det här rätt möjlighet för dig.

Om tjänsten
Med ett starkt varumärke i ryggen får du möjlighet att växa tillsammans med oss och utvecklas i din säljarroll. Du bli en viktig del i vår fortsatta framgång när det gäller att leverera högsta kvalité av lekplats-, sport- och parkutrustningar. Du är van att självständigt skapa resultat genom en strukturerad bearbetning av marknaden. Telefonen är ditt viktigaste arbetsredskap för att driva nya affärsdialoger och samarbeten. Du är kommunikativ, rådgivande och har kundens bästa i fokus.

Ditt arbetsområde kommer initialt vara Stockholmsregionen, vårt huvudkontor ligger i Enköping. Säljavdelningen består av sju personer och du rapporterar till försäljningschefen.

Är det här du?
För att lyckas i rollen är du van att sälja till entreprenörer inom bygg- och fastighetsbranschen. Vidare är du ambitiös, trygg och van att driva framgångsrika säljprocesser, gärna i en komplex miljö mot olika typer av beslutsfattare.  
Förutom svenska har du mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Finska är meriterande.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett affärsdriv och är skicklig på att analysera och förstå kunders behov. Du får gärna vara en nyfiken, initiativtagande relationsbyggare som jobbar långsiktigt.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Lappset Sweden AB med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Lappset Group är en av världens ledande tillverkare av utrustning för lekplatser och offentliga miljöer. Vi konstruerar och tillverkar utrustning som inbjuder till lek och motion samt arbetar för att göra gårdar och det offentliga rummet trivsamt. Lappset finns representerat i ett 60-tal länder och har dotterbolag i nio. Företaget har sitt huvudkontor i Rovaniemi, i finska Lappland. År 2020 fyller Lappset 50 år!
Lappset Sweden AB har ca. 30st anställda och har huvudkontor i Enköping där tillverkning av parkutrustning sker.

Publicerad 2020-11-06

Ansök nu