Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Rekryteringskonsulter till Real Competence

Real Competence, Stockholm

Ansök nu

Är du en lyhörd relationsbyggare? Vill du, liksom vi, bidra med bra och kompetenta personer så att företag kan fortsätta utvecklas? Trivs du bäst i en entreprenöriell miljö som präglas av nära samarbeten och ett stort engagemang? Är kvalité, långsiktighet och glädje viktiga ledord för dig? Vi fortsätter vår utvecklingsresa och söker nya
kollegor!

Real Competence har fantastiska kunder som vi växer tillsammans med. För att vi skall kunna fortsätta vara den självklara samarbetspartnern i fastighetsbranschen och ta vår verksamhet till nästa nivå, behöver vi bli fler!

Vi letar särskilt efter dig med eget affärsdriv och som älskar att bygga långsiktiga relationer. Du har god dokumenterad erfarenhet från branschen och arbetar idag som rekryteringskonsult eller konsultchef, som anställd eller egen. Vi söker erfarna rekryteringskonsulter för anställning eller som underkonsult.

Tjänstens placeringsort är i Stockholm men möjlighet finns att utgå från andra delar av landet.

Om Oss
Real Competence arbetar för att erbjuda fastighets- och samhällsbyggnadsbranschens mest träffsäkra matchningar inom rekryterings- och interimslösningar. Vi kombinerar ingående kunskap om branschen och ett omfattande kontaktnät med spetskompetens inom kompetensförsörjning. Vi arbetar enligt kvalitetssäkrade processer, där respekt och lyhördhet för både samarbetspartners och kandidater är lika viktigt. Många av våra uppdragsgivare följer oss sedan starten år 2000.

Hos oss får du arbeta brett och utveckla din kompetens, samtidigt som du får ta del av en hög kunskapsnivå inom teamet och bolaget generellt. Vi är ett sammansvetsat team och vi har kul tillsammans! Då vi strävar efter balans mellan arbetsliv och privatliv finns möjlighet till både flexibla arbetstider och distansarbete. Vi tror dock att det fysiska mötet medför flera positiva aspekter och kommer också att vilja träffas på kontoret.

Vi sitter centralt i helt nyrenoverade och fräscha lokaler på Kungsgatan 35.

Tjänsten
Som rekryteringskonsult på Real Competence kommer du att inta en konsultativ roll och fungera som rådgivare till både kunder och kandidater i dina uppdrag. Du ingår i ett team bestående av rekryteringskonsulter och researchers och rapporterar till Chef Rekrytering & Executive Search. Vi arbetar teamorienterat och har en tydlig målsättning att ständigt förbättra och förenkla vår välbeprövade arbetsprocess, och strävar mot att vara bland de bästa inom vår nisch.

I din roll arbetar du självständigt med egna rekryteringsuppdrag på chefs- och specialistnivå. Du ansvarar för hela processen: från behovsanalys och kravprofil till search, kandidatpresentation och uppföljning. I nära dialog med kunden kvalificerar du kandidater genom intervjuer, personbedömningar och referenser för att säkerställa att kandidaterna motsvarar kravprofilen. Självklart arbetar vi i team för att lösa våra uppdrag och hjälper till där det behövs.

Eftersom du kommer att arbeta nischat inom fastighetsbranschen ingår det även i din roll att skapa, utveckla och behålla långsiktiga relationer med kunder och kandidater genom bland annat mässor, seminarier, events och sociala medier. För att lyckas i denna roll bör du vara nyfiken av naturen och triggas av att arbeta i projektform, där leverans med kvalité och kundnöjdhet är viktiga faktorer.

Vi erbjuder dig
Real Competence erbjuder dig möjligheten att arbeta hos ett av de ledande konsultbolagen inom kompetensförsörjning till fastighetsbranschen i Sverige. Vi är ett litet bolag med korta beslutsvägar och högt i tak. Du har stor påverkansgrad och din insats syns.

Hos oss får du ett ovanligt spännande arbete med högt tempo och likasinnade kollegor. Utöver detta får du:

  • Frihet under ansvar

  • Stimulerande arbetsmiljö med trevliga och kompetenta kollegor med erfarenhet både inom kompetensförsörjningsfrågor och från fastighetsbranschen

  • Hjälp med prospektering och research

  • Spännande och kvalitativa uppdrag hos branschens främsta aktörer

  • Merparten av vår uppdragsgivare är återkommande

Vår målsättning är att ge dig de bästa förutsättningar att lyckas i din roll och att trivas tillsammans med oss.

Din profil
Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning inom ekonomi, beteendevetenskap eller ett fastighetsrelaterat område. Du har tidigare dokumenterad erfarenhet av att självständigt arbeta med rekrytering och search eller konsultuthyrning. Erfarenhet av chefsrekrytering är starkt meriterande.

Kanske arbetar du idag i en liknande roll och vill nischa dig och få en snabbare utveckling med mer kvalificerade och strategiska rekryteringar? Eller så har du lång erfarenhet och vill jobba i ett mindre team och närmare besluten, och där du kan bidra med din gedigna kunskap? Oavsett vilket, tror vi att du är van vid och trivs med att arbeta kundorienterad.

Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska på ett affärsmässigt sätt. Eftersom mycket av ditt arbete innebär att agera rådgivande till både dina kunder och kandidater är det också önskvärt att du kan föra diskussioner med företagsledningar.

Personliga egenskaper
Som person är du utåtriktad och trygg i dig själv med förmågan att vinna förtroende. Med ditt naturliga driv och din ihärdighet är du skicklig på att skapa nätverk, arbeta proaktivt och komma till avslut. Du beskrivs oftast som engagerad, professionell och lösningsorienterad. Liksom vi är du en prestigelös person med humor och självdistans!

Då arbetet innebär ett tätt samarbete med kollegor, kunder och kandidater krävs det också att du ser samarbete som en viktig del av yrkesrollen. Du har hög grad av affärsmässighet och en teamkänsla där du hjälper till där det behövs.

Våra värdeord är långsiktighet, kvalité, glädje och samarbete, vilka genomsyrar vårt arbetssätt. Stor vikt kommer därför att fästas vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

För mer information och ansökan
Varmt välkommen med din ansökan genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande så sök snarast. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Farnaz Mortazavi, Chef Rekrytering & Exekutive Search, på farnaz.mortazavi@realcompetence.se alternativt 0707680742.

Om Real Competence
Real Competence grundades år 2000 och har gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen. Bolagets affärsidé är rekrytering, inhyrning och rådgivning till fastighetsbranschen och samhällsbyggnadssektorn. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet både inom kompetensförsörjningsfrågor och från fastighetsbranschen.

Våra uppdragsgivare är både stora och små företag inom branschen - fastighets- och konsultbolag, byggbolag, banker, institutioner samt offentliga förvaltningar. Kännetecknande för Real Competence är långsiktiga och förtroendefulla kund- och kandidatrelationer vilka bygger på ett etiskt förhållningssätt i arbetet. För mer information om bolaget: www.realcompetence.se

Publicerad 2022-06-21

Ansök nu