Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Rekryteringskonsult till Croisette Human Capital

Croisette Real Estate Partner, Malmö

Ansök nu

Croisette Human Capital Malmö växer – nu söker jag dig som vill vara med på en spännande resa och tillsammans med mig ta HC Malmö till nya höjder!

Croisette Real Estate Partner är Sveriges mest expansiva fastighetsrådgivare och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Vi är verksamma inom lokalförmedling, transaktionsrådgivning, försäkringsförmedling, värdering & analys, fastighetsförvaltning samt kompetensförsörjning – Human Capital. På Croisette är vi affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Vi har en stark företagskultur och det är centralt för oss att alla medarbetare passar in i denna.  

Om rollen

I rollen som rekryteringskonsult på Croisette Human Capital driver du dina egna rekryteringsuppdrag från start till mål och agerar rådgivare åt både kunder och kandidater genom hela processen. Du genomför sökarbete, intervjuer, presenterar kandidater och producerar välskrivna rapporter avseende befattningsbeskrivningar, kravprofiler och kandidatpresentationer.

I ditt ansvar ingår att både underhålla och utveckla befintliga samarbeten, parallellt med uppsökande av nya kunder för att driva affären framåt. Du förväntas självständigt planera och strukturera din tid för att nå uppsatta mål och deadlines. 

Vårt erbjudande!

På Croisette i Malmö kommer du att sitta i fina lokaler nere i Västra Hamnen tillsammans med ett gäng härliga kollegor som representerar de olika affärsområdena inom Croisette. Det råder en prestigelös kultur där vi lär av varandra och tillsammans strävar vi mot målet att bli världens ledande fastighetsrådgivare. Vi erbjuder bl.a. goda utvecklingsmöjligheter, en stark företagskultur, flexibilitet och fina förmåner.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är en trygg och karismatisk relationsskapare och har lätt för att ta kontakt med nya människor och anpassar ditt tillvägagångssätt efter rådande situation. Din målsättning är att alltid överträffa dina kunder, kandidater och kollegors förväntningar. För att trivas i vårt gäng är du en positiv och lyhörd lagspelare med ett tydligt affärsfokus som drivs av att nå resultat, vilket innebär att du alltid hittar en väg fram till målet. Du förstår vikten av struktur och detaljer men får samtidigt saker ur händerna. Du trivs i ett entreprenörsdrivet företag som befinner sig i tydlig tillväxt.

Vi tror att du har arbetat med kvalificerat rekryteringsarbete under 1-2 år alternativt att du idag jobbar i fastighetsbranschen och vill testa något nytt! Du kan lätt formulera dig i tal och skrift, på både svenska och engelska. 

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga kvalifikationer. På Croisette tror vi på att man kommer långt med rätt inställning, driv och engagemang!  

Passar denna beskrivning in på dig? Välkommen med din ansökan!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Kontakta mig, Karolina Björkander Christensen på 0761 09 19 52 alternativt karolina.bjorkander@croisette.se.

Publicerad 2021-10-22

Ansök nu