Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Rekryteringsassistent - Researcher till Isaksson Rekrytering i Stockholm

Isaksson rekrytering & bemanning, Stockholm

Ansök nu

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB söker en driven rekryteringsassistent till sitt framgångsrika team i Stockholm. Vi växer med våra nöjda kunder och ett allt mer omfattande nätverk av kvalificerade kandidater. Vi arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning och teknik.
Isakssons har sedan starten 2004 utvecklats till ett av de ledande företagen i rekryterings -och bemanningsbranschen. Ditt arbete som rekryteringsassistent hos Isakssons handlar om att hjälpa både kandidater och företag att växa. Vi har ett stort antal rekryteringsuppdrag aktiva och arbetar med både små och stora kunder. Vårt trevliga kontor ligger mitt i Stockholm, på St. Eriksplan.

Vad erbjuder vi hos Isaksson? 
Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett företag som brinner för hälsa och arbetar aktivt med olika hälsoprojekt. Vi har sedan starten 2004 arbetat nytänkande och passionerat med mottot att lösa uppdrag med både fart och hög kvalitet. Du blir en viktig tillgång i vårt bolag och Stockholmsgäng där du har möjlighet att påverka både din egen situation, lön och företagets framgång. Vi befinner oss just nu i en mycket positiv spiral.

Arbetsuppgifter 
I rollen som rekryteringsassistent kommer du assistera våra seniora rekryteringskonsulter i Stockholm. Du kommer primärt att arbeta med search/headhunting, screening av kandidater, skapande och publicering av platsannonser, referenstagning, uppdragsadministration, administration av personlighetstester, bakgrundskontroller, kundkontakter med flera.

Kompetensprofil 
Du är en naturlig nätverksbyggare med förmåga att skapa och utveckla relationer. Du har ett affärsmässigt driv och tycker det är kul att vara med och skapa resultat och växa med ditt företag. Hos oss är det full fart på såväl kollegor som kunder och för att trivas med oss motiveras du av ett högt tempo och en hög aktivitetsnivå. Du har en positiv grundsyn och brinner för att lyckas i ditt arbete! Du är strukturerad, kan administrera och prioriterar din tid på ett effektivt sätt.

Vi önskar även att du

  • Har gått ut gymnasiet med fullständiga betyg

  • Har arbetat med administration, service och kundkontakt där du fått använda din förmåga att ta egna initiativ och eget ansvar

  • Har arbetat med telefon och dator som arbetsverktyg

  • Körkort B 

  • Goda datakunskaper och lätt för att sätta dig in i nya system

  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska

Erfarenhet från branscherna fastighet eller bygg är meriterande men ej ett absolut krav.

Anställningsform 
Provanställning – tillsvidareanställning – kollektivavtal med Unionen.  

Ansökan 
Är du nyfiken, driven och relationsorienterad? Välkommen att söka till oss! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, inte via mail. Ira Isaksson intervjuar kandidater löpande. Om du har frågor rörande tjänsten kontakta Pontus Gustafsson via telefon 073-600 31 98, Ira Isaksson 0704-85 75 59.

___

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, bygg, anläggning, teknik, energi, samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (före detta Sveriges Byggindustrier BI).

Publicerad 2022-01-14

Ansök nu