Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Regionchef Stockholm Södra till Hembla

Hembla, Stockholm

Ansök nu

Victoria Park och Hembla är två av Sveriges största privata hyresvärdar. Tillsammans har vi ca 38 000 lägenheter från Uppsala i norr till Trelleborg i söder, med fokus på att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden. Framförallt investerar vi i relationer med boende och samverkar med viktiga samhällsaktörer – för tillsammans gör vi skillnad. På riktigt. För oss handlar det inte bara om hus, utan minst lika mycket om människor, samhälle och miljö.

I januari 2022 förenas Hembla och Victoria Park under ett gemensamt varumärke, Victoriahem. Som Sveriges största privata hyresvärd blir Victoriahem en stark röst i diskussionen om det vi brinner allra mest för – miljonprogrammens framtid och utveckling.

Om tjänsten

Region Stockholm Södra består av ca 10 000 lägenheter belägna i Södertälje, Alby, Jordbro/Nynäshamn, Vårby/Visättra och Brandbergen i Haninge. I din roll som Regionchef bär du det övergripande ansvaret för resultat- och budgetansvar för regionen. En central och viktig del i ditt arbete som Regionchef är att leda och utveckla regionens medarbetare mot uppsatta mål baserade på vår förvaltningsfilosofis tre ben: Upprustning, Kundfokus och Bosocialt arbete. Alla tre delar bär lika stor vikt och fokus i det dagliga arbetet. 

Ditt team kommer bestå av fem drivna och engagerade områdeschefer som ansvarar för sitt respektive fastighetsbestånd. Du leder, coachar och stöttar ditt team mot de uppsatta målen med varje områdes specifika förutsättningar som grund. I din roll som regionchef  blir du även en viktig kontakt gentemot kommuner, samarbetspartners och andra marknadsaktörer och ansvarar för att löpande utveckla dessa relationer. Regionchefen rapporterar till Hemblas Förvaltningschef.

Din profil

Vi söker dig som idag arbetar i en ledande befattning inom fastighetsbranschen. Du har gedigen kunskap och erfarenhet av fastighetsförvaltning, helst bostadsförvaltning. För att trivas i rollen bör du ha ett stort intresse för hur vi kan öka fastigheternas värde och hur vi kan skapa en god och trygg boendemiljö för våra hyresgäster. 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett utvecklat affärssinne samt förmåga att bygga förtroendeingivande relationer. Du leder och inspirerar dina medarbetare mot uppsatta mål med ett coachande förhållningssätt och tvekar inte att kavla upp ärmarna när det behövs. Som person har du lätt att gå från tanke till handling för att leverera resultat och ser det som en spännande utmaning att utveckla vårt fastighetsbestånd i regionen.

Vi ser gärna att du har relevant universitets- eller högskoleutbildning med inriktning inom fastighet. Då uppdraget innebär kontinuerliga resor är körkort B ett krav för att vara aktuell för tjänsten. 

Vi erbjuder dig 

Hembla är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en spännande och självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling och vill gärna att du är med och utvecklas som individ tillsammans med oss som bolag.

Övrig information

  • Startdatum: Enligt överenskommelse

  • Urval och intervjuer sker löpande under processen och vi ber därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt

  • Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

  • Frågor om tjänsten hänvisas till Förvaltningschef Mikael Röjdemark, mikael.rojdemark@hembla.se

Publicerad 2021-11-03

Ansök nu