Lördag24.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Regionansvarig Transaktion till Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner, Göteborg

Ansök nu

Croisette Real Estate Partner är Sveriges mest expansiva fastighetsrådgivare och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Nu söker vi regionansvarig till transaktionsteamet med placering i Göteborg.

Croisette erbjuder professionell transaktionsrådgivning avseende samtliga kommersiella fastigheter och omfattar både försäljningar och förvärv av enskilda fastigheter samt fastighetsportföljer. Vår rådgivning riktar sig till fastighetsägare och investerare.

Din roll som regionansvarig
Din främsta uppgift är att etablera affärsområdet i Göteborg samt generera och genomföra fastighetstransaktioner. Inledningsvis kommer du självständigt operera på den regionala marknaden med fokus på att upprätta nya affärsmöjligheter samt utveckla befintliga externa samarbeten. I samförstånd med affärsområdesansvariga kommer du bygga ditt team och driva resultatenheten framåt.
 
Arbetsuppgifter i urval:

  • Kundbearbetning och försäljning

  • Projektleda fastighetstransaktioner

  • Etablera och fronta Croisettes varumärke

  • Ansvara för resultatenheten  

Vem söker vi?
För att lyckas i rollen är du en framgångsrik relationsskapare med ett etablerat nätverk i branschen. Du är prestigelös, uthållig och har vilja och förmåga att arbeta parallellt med flera transaktioner. Att se nya affärsmöjligheter och driva processer mot avslut kommer naturligt för dig. Du förstår vikten av struktur och detaljer som kan vara avgörande vid lyckade samarbeten. För att trivas hos oss är du samarbetsorienterad och verkar för interna synergier. Vi är ett entreprenörsdrivet bolag i tydlig tillväxt som ska bli Göteborgs ledande transaktionsrådgivare med dig i spetsen.  

Kvalifikationer
Rollen kräver relevant högskoleutbildning samt minst 7 års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du har dokumenterad erfarenhet av fastighetstransaktioner i projektledande ställning.

Intervjuer och urval sker löpande.
 
På Croisette Real Estate Partner är vi affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare. Vi har en stark företagskultur och det är centralt för oss att alla medarbetare passar in i denna.

Publicerad 2020-09-23

Ansök nu