Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Regional Manager Technical Operations till Scandic Hotels

Scandic Hotels, Stockholm

Ansök nu

Scandic Hotels är Nordens största hotelloperatör med ca 58 000 rum fördelat på 280 hotell i sex länder. I Sverige är vi indelade i sex regioner och har förnärvarande 86 hotell.

Vår vision är att vara ett nordiskt hotellföretag i världsklass. Det handlar inte om fem stjärnor, röda mattor eller antal hotell, utan om att leverera en fläckfri upplevelse varje dag både på scenen och bakom kulisserna för våra gäster, kunder, medarbetare och ägare.

Scandic Hotels söker Regional Manager Technical Operations till Stockholm

Vi söker dig som vill leda teknikergruppen att optimera fastighetsdriften på både kort och lång sikt, bl a avseende energieffektivisering och hållbarhet.

Tjänsten
Som Regional Manager Technical Operations ansvarar du för fastighetsorganisationen i distrikt Stockholm. Till en början kommer du att fokusera på distrikt Stockholm City som idag består av 13 hotell och ca 25 medarbetare, för att under 2022 ha möjlighet att lägga till fler hotell.

Du kommer tillsammans med två underställda driftchefer och vår Country Manager Technical Operations fortsätta att utveckla den nya tekniska organisationen i Stockholm som är den första i sitt slag i koncernen.

Inom Scandic hyr vi våra lokaler och du kommer att ansvara för att våra åtaganden gentemot fastighetsägare, leverantörer och myndigheter uppfylls samt att Scandics intressen tillvaratas.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • optimerad drift av fastigheterna

  • personal- och arbetsmiljöansvar

  • ta fram driftbudget för respektive hotell

  • följa upp fastigheternas energiutfall

  • identifiera och genomföra energiprojekt

  • uppföljning av nyckeltal

  • förhandla samt tolka hyresavtal och gränsdragningslistor

  • upphandla tjänster på regional nivå

  • planera och i förekommande fall upphandla underhållsåtgärder och reparationer

  • myndighetbesiktningar

Tjänsten är placerad i Stockholm och du rapporterar till District Director Scandic Stockholm City.

Vi erbjuder
Hos oss får du chansen att vidareutveckla en nyinrättad teknisk organisation. Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält i Nordens största hotellföretag där både miljömässig och social hållbarhet är självklarheter. Du kommer till en personalintensiv och bransch där förändringar sker snabbt. Vi har ett starkt varumärke med mycket kundfokus och god anda, och du ges stora möjligheter att påverka inte bara din egen vardag utan även verksamheten i stort. Företagskulturen präglas av omtanke om gäst, medarbetare och omvärld, av delaktighet och eget ansvar.

Din bakgrund och person
Du har eftergymnasial utbildning och erfarenhet som driftchef eller som teknisk förvaltare. Du är van att tolka hyresavtal, är skicklig på upphandling och har arbetat både med säkerhets- och brandskyddsfrågor. Vi ser även att du är en van projektledare, att du har erfarenhet från budgetarbete, är en god kommunikatör i såväl tal som i skrift, har goda systemkunskaper, är van att arbeta i Excel samt har erfarenhet av att arbeta med energifrågor.

Du är en dokumenterat god ledare som med trygg hand leder dina medarbetare genom förändring. Att arbeta självständigt är du van vid, samtidigt som du uppskattar samarbete med många olika människor. Du uppskattar struktur och du avslutar alltid det du påbörjat.

Din ansökan och vår kontakt
Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 15 augusti. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Sök tjänsten här.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Susanne Helleberg på
telefon 070-973 52 14. 

Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.

Publicerad 2021-06-29

Ansök nu