fredag22 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande
Till alla jobb

Redovisningsekonom till Revelop, Stockholm

Revelop, Stockholm

Ansök nu

Vi söker en kompetent medarbetare till vårt ekonomiteam. I rollen som redovisningsekonom får du chansen att vara en del av ett topprankat och framgångsrikt bolag i ständig utveckling! 

Brinner du för redovisning och har du erfarenhet från fastighetsbranschen? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Om rollen

Som redovisningsekonom hos oss får du en självständig, bred och varierande roll där du får verka i en stimulerande och transaktionsintensiv miljö. Du arbetar självständigt inom löpande redovisning och bokslut, från ax till limpa för ett antal egna bolag. Med ett fullskaligt och kompetent ekonomiteam arbetar ni tillsammans för att leverera med hög kvalitet.  

Du utgår från vårt kontor på Lästmakargatan 20 i centrala Stockholm och rapporterar operativt till redovisningsansvarig (Maria Kindroth) och ekonomichef (Martin Gustafsson).

Primära arbetsuppgifter:

  • Löpande bokföring

  • Projektredovisning

  • Momsredovisning

  • Kvartals- och årsbokslut

  • Upprättande av årsredovisningar

  • Upprätta moms- och inkomstdeklarationer

  • Leverantörsreskontra

  • Upprätta stämmohandlingar och styrelseprotokoll

  • Administrera registreringar hos Bolagsverket och Skatteverket

  • Betalningar

Känner du igen dig i nedan? 

Vi söker dig med flerårig arbetslivserfarenhet från liknande roll samt dokumenterad erfarenhet av redovisning specifikt i fastighetsbolag. Du kan självständigt utföra ditt arbete och har mycket god förståelse för löpande redovisning, bokslut och bolag. Vidare har har du god systemvana och behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Besitter du specialistkompetens inom något område ser vi det som extra meriterande. 

I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och kommunikativ givet att du har flera bolag att hantera parallellt. Du drivs av gemensamma mål och prestationer och besitter en prestigelös inställning. Ansvarstagande är en självklarhet för dig då du förväntas ta initiativ och arbeta självständigt i rollen. Vidare trivs du att arbeta i ett högt tempo från tid till annan och gör alltid detta med ett stort engagemang och positiv inställning. 

Vår kultur

Som medarbetare hos Revelop blir du en viktig pusselbit i ett växande bolag, där du får arbeta tillsammans med flera av branschens främsta inom respektive kompetensområde. Det råder en god social stämning i teamet som präglas av laganda och hög genomförandekraft där var och en kan göra skillnad. Genom initiativ- och ansvarstagande finns stora möjligheter att växa och utvecklas med bolaget. 

Vi utmanar, respekterar och litar på varandra. Det är vi som är vår arbetsplats och den fyller vi med härliga, kompetenta och engagerade människor. Tillsammans skapar vi energi, är stolta över vad vi gör och vi har kul på jobbet!

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Revelop med Croisette Human Capital som tillsätter kompetens inom fastighetsbranschen. För oss är det av stor vikt att du som kandidat känner dig inkluderad och trygg under hela rekryteringsprocessen. Vi arbetar därför hårt för att hålla dig uppdaterad så långt det bara är möjligt.

Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Madlene Pettersson på madlene.pettersson@croisette.se eller 072-358 16 60.

Om Revelop

Revelop är ett fastighetsbolag som äger, utvecklar och förvaltar kommersiella fastigheter i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö. Bolaget rankas som en av världens bäst presterande fastighetsfondsförvaltare vad gäller stabil utveckling över tid. Fastighetsbeståndet omfattar 570 000 kvadratmeter och värdet uppgår till närmare 8 miljarder kronor. 

Vi är inte ett vanligt fastighetsbolag. Vi följer inte strömmen utan söker möjligheter där andra ser utmaningar. Vi investerar i platser där vi kan skapa positiv förändring genom att förädla och utveckla fastigheter med ett utpräglat hållbarhetsfokus. 

Revelop har idag 46 medarbetare, jämnt fördelade mellan kvinnor och män. Vi rekryterar på specialistkompetens och kommersiell förståelse, både på djup och bredd. Men viktigast av allt är personlighet och drivkraft.

Publicerad 2023-09-08

Ansök nu