Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Redovisningsekonom till Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner, Malmö

Ansök nu

Croisette Real Estate Partner är Sveriges mest expansiva fastighetsrådgivare och växer kontinuerligt med både nya affärsområden, tjänster och medarbetare. Nu söker vi en Redovisningsekonom till vårt senaste affärsområde Croisette Digital Property Management & Administration med placering i Malmö.

Croisette Digital Property Management & Administration erbjuder en helhetslösning avseende förvaltning där digitala lösningar, smartness och rådgivning står i fokus – Digital förvaltning.

Din roll som Redovisningsekonom
I rollen som Redovisningsekonom ansvarar du för all löpande och långsiktig ekonomisk hantering för samtliga kunders bolag och fastigheter. Du kommer utöver arbetsuppgifterna ha en rådgivande roll gentemot kund där löpande rapporter om avvikande siffror som ger upphov för utveckling och effektivisering är i fokus.
Dina dagar kommer bland annat bestå av att sköta löpande bokföring, hantera samt betala leverantörsfakturor, attestera fakturor, upprätta inkomstdeklarationer samt i förekommande fall ombesörja att momsredovisningen sker enligt gällande regler. Du förväntas självständigt planera och strukturera din tid för att nå uppsatta mål och stötta kunden i hela förvaltningsarbetet.

Arbetsuppgifter i urval:

  • Upprätta budget och bokslut 

  • Löpande bokföringen

  • Attestera fakturor

  • Ansvara för kundens löpande betalningar

  • Tillhandahålla uppgifter till fastighetsdeklarationen och fastighetstaxeringen

  • Upprätta inkomstdeklarationer och kassaflödesanalyser

  • Kvartalsvis avstämning med kund

Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som redovisningsekonom och bostadsförvaltning. Du är administrativ, arbetar effektivt, strukturerat och i god relation med kunden såväl som hyresgästen. För att trivas hos oss på Croisette bör du vara en prestigelös, flexibel och driven medarbetare med ett brinnande intresse för digitala lösningar. Du tilltalas av att tillhöra ett entreprenörsdrivet bolag som befinner sig i tydlig tillväxt.

Kvalifikationer
Du har relevant utbildning, tre till fem års erfarenhet i branschen och har tidigare arbetat som redovisningsekonom. Erfarenhet av koncernredovisning är ett plus.

Intervjuer och urval sker löpande.

På Croisette Real Estate Partner är vi affärsfokuserade och värdesätter ödmjuka och nytänkande personer som är beredda att ge allt för att ta bolaget mot visionen – att bli Sveriges ledande fastighetsrådgivare. Vi har en stark företagskultur och det är centralt för oss att alla medarbetare passar in i denna.

Publicerad 2020-09-25

Ansök nu