Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Redovisningsansvarig till Sparbössan Fastigheter

Sparbössan Fastigheter, Stockholm

Ansök nu

Vill du arbeta i en mindre organisation på ett privatägt fastighetsbolag med ett samlat bestånd med fina fastigheter i ett centralt läge? Sparbössan äger, utvecklar och förvaltar långsiktigt en portfölj om ca 30 000 kvm i Stockholms innerstad. Beståndet består av kontors- och hotellfastigheter i attraktiva lägen.

Tillsammans med Boardtalk söker vi nu en Redovisningsansvarig som kommer att ha helhetsansvaret för bolagets redovisning samt bokslutsprocessen. I tjänsten kommer du att agera nyckelperson och ha ett nära samarbete med bolagets VD.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som Redovisningsansvarig hos Sparbössan kommer du att ansvara för:

  • Löpande bokföring och redovisning

  • Upprätthålla kvartals- och årsbokslut samt årsredovisningar för samtliga bolag och koncernen

  • Leverantörs- och hyresreskontra

  • Upprättande av moms- och inkomstdeklarationer

  • Upprätta likviditetsplanering inklusive hantering av internlån

  • Säkerställa och utveckla rutiner och processer för bolagets ekonomirutiner och internkontroll

  • Bolags- och redovisningsfrågor vid förvärv

  • Vara behjälplig med information om respektive delportfölj till långivare

  • Vara systemansvarig för redovisnings- och hyresadministrativt system

Profil
Vi söker dig som har en ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet, som är självgående och har minst fem års erfarenhet av redovisningsarbete. Du trivs med ett helhetsansvar, håller hög kvalitet i det du levererar och har gedigen erfarenhet av fastighetsbranschen. Du är en god kommunikatör, trivs i en miljö där du har samarbete i fokus och har ett intresse för utveckling. Möjlighet finns till deltid.

Din ansökan
Vill du bli en del av Sparbössan Fastigheter? Välkommen med din ansökan via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Amanda Konradsdal, tel. 070-292 49 59 eller mail amanda.konradsdal@boardtalk.se alternativt Mats Holmberg, tel.072-853 13 23. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Sparbössan Fastigheter AB
Sparbössan Fastigheter utvecklar och förvaltar kontors-, butiks- och hotellfastigheter med koncentration till Stockholms innerstad. Målet för Sparbössan Fastigheter är att tillsammans med hyresgästerna skapa långsiktiga kundrelationer genom att erbjuda god service och attraktiva miljöer i centrala lägen.

Fastighetsutvecklingen innebär förmåga att se möjligheter och potential i mark och byggnader, där projekten erbjuder våra kunder effektiva och attraktiva lokaler. Sparbössan arbetar långsiktigt med förvaltning och utveckling i egen regi och investerar både i befintlig portfölj och nya fastigheter.

Publicerad 2022-06-17

Ansök nu