Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Rådgivare inom mark och exploatering till Svefa

Svefa, Stockholm

Ansök nu

Är företagskultur, delaktighet och utveckling viktigt för dig i ditt arbete? Trivs du i en miljö med hög kompetens och långsiktiga relationer? Vill du bli en del av ett av Sveriges starkaste rådgivningsbolag?

Bakgrund
Svefa är Sveriges största och mest heltäckande rådgivare vad gäller såväl specialistkompetens och expertis som strategisk rådgivning och geografi inom fastighetssektorn. Till kontoret i Stockholm söker vi en rådgivare inom Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling med ett genuint intresse för fastighets- och samhällsbyggnadsområdet.

Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling
Affärsområdet Samhällsbyggnad & Fastighetsutveckling består av över 60 personer. Vi befinner oss i ett tillväxtskede. Vi har en stark efterfrågan på våra tjänster och som ett led i vår expansion söker vi därför ytterligare en rådgivare till vårt kontor i Stockholm.

Rollen
Som rådgivare arbetar du i olika uppdrag åt våra kunder. Uppdragsgivarna är främst kommuner och privata bolag. Vi arbetar med stadsutveckling/stadsbyggnadsfrågor, med både rådgivning och projektledning. Vi är experter inom fastighetsrätt och plan – och byggrätt.

Huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Ansvara för och driva exploateringsuppdrag, från avgränsade insatser till att projektleda större utvecklingsuppdrag

 • Fungera som kompetensstöd till både privata och offentliga uppdragsgivare

 • Samarbeta med olika typer av specialister

 • Skapa kontakt med nya kunder och förvalta relationer med befintliga kunder

 • Medverka vid mässor, kundseminarier och event

 • Vara sakkunnig med specialistkompetens i olika projekt/uppdrag

 • Du medverkar till din egen men också affärsområdets utveckling

Erfarenhet och kompetens
Vi ser att du har en akademisk examen som civilingenjör inom lantmäteri, samhällsbyggnad eller annan lämplig högskoleutbildning. Du har tidigare erfarenhet av arbete med mark- och exploatering och vill ta nästa steg i en miljö där du kan fortsätta att utvecklas och samtidigt bidra med dina tidigare erfarenheter. Kanske arbetar du idag med samhällsutvecklingsfrågor, som fastighetstutvecklare eller liknande och vill bredda din roll där du kan utnyttja din kompetens till fullo?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet som konsult eller projektledare. Förståelse för den kommunala beslutsprocessen samt erfarenhet av projektledning av stadsutvecklingsprojekt, markförsäljning eller dylikt ser vi också som starkt meriterande.

Personliga egenskaper
Som person är du professionell, nyfiken, engagerad och har integritet. Du gillar att hitta nya värdeskapande lösningar för att uppfylla kundens förväntningar och att bygga förtroendefulla kundrelationer. Du drivs av att ständigt lära dig nya saker och att utveckla din expertkompetens.

Du har ett eget driv och gärna ett nätverk i branschen. Du trivs i en aktiv miljö där samarbete är en del av vardagen. Du har ett strategiskt tänk och vill medverka i hela bolagets utveckling.

Vi erbjuder dig

 • Möjligheten att arbeta tillsammans med branschens bästa konsulter och få tillgång till ett unikt nätverk

 • Självständig roll och attraktiva uppdrag

 • En företagskultur som präglas av professionalism, kundfokus och hög integritet

 • En värderingsstyrd organisation

För mer information och ansökan
I denna rekrytering samarbetar Svefa med Real Competence. Du söker genom att gå in på www.realcompetence.se och klicka på ”Lediga Jobb”. Vi behandlar ansökningarna löpande men sista dag för ansökan är 1/2. Alla ansökningar behandlas givetvis konfidentiellt. Har du frågor om rollen är du välkommen att kontakta Mats Ringström på mats.ringstrom@realcompetence.se alternativt 070-872 41 41.

Om Svefa
Berättelsen om oss börjar den 1 juli 1995 då Svefa Svensk Fastighetsvärdering såg dagens ljus. Men egentligen börjar den långt tidigare. Svefa föddes ur Lantmäteriverket som inte kunde kombinera rollen som myndighet med den växande konsultverksamheten inom värderingar. Denna, minst sagt annorlunda, tillblivelse har präglat oss starkt. Ta det faktum att vi finns i hela landet. Vi har från vårt ursprung valt att finnas nära våra uppdragsgivare. Det har nu utvecklats till en av våra största konkurrensfördelar.

Vi har 18 kontor från Malmö i Söder till Luleå i norr som står i ständig kontakt med varandra och fastighetsmarknaden i respektive region. Tillsammans är vi 200 medarbetare och vi omsätter årligen 300 MSEK vilket gör oss till en av de största oberoende fastighetsrådgivarna i landet. Sedan 2020 har vi nya ägare vilket ger stora möjligheter till vår fortsatta utveckling.

Publicerad 2021-12-17

Ansök nu