Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag13.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektutvecklare till Sjöson

Sjöson Fastighet AB, Göteborg/Skåne

Ansök nu

Sjöson är en stolt företagsbyggare som ger möjligheter liv! Bolaget drivs av entreprenörerna Lars Sjöberg och Hans-Anders Karlsson med huvudsäte i Göteborg. Koncernen är idag verksamma inom fyra affärsområden; Fastigheter, Bygg & Anläggning, Mat & Dryck samt Industri & Teknik. Med ett långsiktigt och aktivt ägandeengagemang är målet att göra alla parter till vinnare. Sjöson verkar för att bygga företag, utveckla projekt och investerar mer än bara pengar. De tillför även stolthet, mod, lust, engagemang samt kunskap i allt de utför. Enkelt uttryckt satsar samtliga i bolaget fullt ut när de ser en möjlighet de tror på.

Sjöson befinner sig i stark tillväxt och söker nu en till driven kollega att axla rollen som projektutvecklare med initialt fokus på region Skåne. Är du en relationsskapare med höga ambitioner, modig inställning och hungrig på nya utmaningar? Då kan det här vara möjligheten för dig!

Rollen som projektutvecklare
I rollen som projektutvecklare har man det yttersta ansvaret för att driva fastighetsprojekt med tyngdpunkt på tidiga skeden. Detta innebär bland annat identifiering av projektidéer, driva detaljplan, skapa och upprätthålla relationer samt realisera projekt hela vägen in i mål.
Som projektutvecklare på Sjöson kommer man röra sig mellan olika projekt i regionerna Skåne, Halland och Göteborg vilket ställer krav på att man är flexibel och trivs med en mobil arbetsvardag. Initialt kommer fokus ligga på Projekt Westerport i västra Sjöbo, ett av södra Sveriges mest ambitiösa stadsutvecklingsprojekt. På sikt förväntas man vara med och utveckla berört affärsområde samt verka för Sjösons fortsatta tillväxt.

Dagliga sysslor i urval:

  • Driva detaljplan

  • Samverka med kommuner, politiker och näringsliv

  • Ta fram beslutsunderlag

  • Upphandla konsulter och entreprenörer

  • Projektleda interna och externa resurser

  • Ansvara för ekonomi och resultat

Din profil
Sjöson söker en karismatisk relationsbyggare med stark drivkraft som förstår uppdraget och självgående levererar resultat. Det är viktigt att man är van och trivs i en roll där man har många kontaktytor och snabbt kan anpassa sitt tillvägagångssätt efter person och situation. För att lyckas i rollen ska man vara en initiativtagare med hög motivation som besitter förmågan att fatta egna beslut.  
Vi söker dig som besitter erfarenhet från liknande roll samt genomfört samtliga berörda arbetsmoment vid minst ett tillfälle sedan tidigare. Uppdraget ställer krav på att man har kort startsträcka och självständigt tar sig an uppgiften. Rätt inställning och personliga egenskaper är avgörande vid denna tillsättning. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Sjöson är en attraktiv och förändringsbenägen arbetsgivare som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för sina medarbetare. Det ska vara roligt att gå till jobbet!

Vid denna rekrytering samarbetar Sjöson Fastigheter med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Erika Klingberg på erika.klingberg@croisette.se eller 0708992801.

Publicerad 2021-04-01

Ansök nu