Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektutvecklare till SHH Bostad, Malmö

SHH Bostad, Malmö

Ansök nu

SHH Bostad, som nu är ett helägt dotterbolag till fastighetsbolaget Fabege, utvecklar både prisvärda och funktionella bostäder såväl som samhällsfastigheter i Sveriges växande städer. Verksamheten omfattar hela kedjan från köp av mark för bostäder och samhällsfastigheter till försäljning av bostadsrätter. Bolaget bygger även upp en långsiktig förvaltning av hyresrätter och samhällsfastigheter. SHH har sedan starten 2010 färdigställt 38 fastighetsprojekt om ca 157 000 kvm ljus BTA inkluderande ca 1900 boenden över hela Sverige. Den totala projektportföljen om 42 fastighetsprojekt uppgick per den 31 december 2020 till ca 220 000 kvm ljus BTA inkluderande ca 3000 boenden varav 766 i produktion och 2 156 bedömda boendebyggrätter. Mer information finns på www.shhbostad.se.

Om rollen

SHH Bostad AB växer och söker nu en rutinerad projektutvecklare till sitt kontor i centrala Malmö. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en stöttande och varm organisation med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor i ett expansivt bolag.

I rollen som Projektutvecklare arbetar du med att utveckla och genomföra fastighetsprojekt inom bostad och samhällsutveckling, från start till mål. Du ansvar för att forma projekten och leda projektens ingående aktörer, samt upphandla konsulter och entreprenörer, för att uppnå projektens målsättningar. Du deltar även i att utforma och utvärdera nya affärsmöjligheter.

Du rapporterar direkt till Projektutvecklingschef och i förekommande fall till styrgrupp.

Vem söker vi

Vi söker dig med 5 -10 års erfarenhet från liknande roll alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har en civilingenjörsutbildning i Samhällsbyggnad alternativt motsvarande utbildning.

För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad, strukturerad, proaktiv och kreativ. SHH är ett mellanstort bolag med drygt 20 medarbetare där en familjär företagskultur råder. Vidare erbjuder vi goda villkor och stora möjligheter till en spännande utvecklingsresa inom bolaget.

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid din erfarenhet och bakgrund - men dina personliga kvalifikationer är avgörande. Hos oss kommer man långt med rätt inställning och engagemang!

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar SHH Bostad med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Karolina Björkander på karolina.bjorkander@croisette.se eller 0761 09 19 52.

Publicerad 2022-01-03

Ansök nu