Måndag13.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektutvecklare till MKB Fastighets AB

MKB Fastighets AB, Malmö

Ansök nu

MKB Fastighets AB söker Projektutvecklare Nyproduktion

På uppdrag av MKB Fastighets AB söker Isaksson Rekrytering en Projektutvecklare på nyproduktionsavdelningen hos MKB.

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare hos MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig världens roligaste jobb och arbetsplats!

Presentation

MKB söker nu efter en Projektutvecklare till nyproduktionsavdelningen. 

MKB har många intressanta projekt i tidigt skede, flera förvärv har gjorts med omvandlingsområden som kommer att innebära nya stadsbyggnadsprojekt med fokus på bostäder. Nyproduktionsavdelningen har ett uppdrag att bygga 750 bostäder varje år.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet i tjänsten som Projektutvecklare på MKB innebär att du ansvarar för de tidiga skedena, med detaljplaner och skisser för att ta fram byggrätter. Du kommer samarbeta med stadsbyggnadskontoret, fastighets- och gatukontoret. Samarbete inom bolaget är mycket viktigt och kunden är i fokus.

De viktigaste arbetsuppgifterna och ansvarsområdena i tjänsten är:

  • Ansvar för att driva fram detaljplaner för nybyggnation från projektstart till antagen detaljplan.

  • Arbete i tidiga skeden för att sedan lämna över till projektledare som sedan utvecklar projektet fram till bygglov.

  • Vara projektutvecklare i tidiga skeden.

Din bakgrund

Vi söker dig med högskoleutbildning inom bygg eller arkitektur. Du har gedigen erfarenhet av Plan och Bygglagen.

Du har intresse och erfarenhet av stadsutvecklingsfrågor. Vi ser också att du har erfarenhet av detaljplanearbete, tidiga projektskeden och projektarbeten.

Du har god kunskap och erfarenhet av LOU och offentlig förvaltning.

För att trivas och fungera väl i rollen är du en lösningsorienterad person som snabbt och kreativt hittar lösningar på uppkomna problem. Du är en lagspelare, social och har lätt för att samarbeta. Du har mycket god förmåga att samarbeta i projektform.

Som person tror vi att du är ordningsam och organiserad, håller alltid viktiga tidsplaner och är resultatorienterad.

Vi erbjuder

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med 319 anställda. Med drygt 24 500 lägenheter och över 1 000 kommersiella lokaler, till ett värde av ca 39,3 miljarder kronor, och med 32 procent av hyresmarknaden är MKB det största fastighetsbolaget i Malmö.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ certifierade fastighetsbolaget.

Du erbjuds arbete i en trevlig organisation där man lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och där tre kärnvärden; modiga, enkla och tillsammans, ligger till grund för det arbetet. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ira Isaksson 0704-85 75 59. Ansökan kan endast ske via vår hemsida ej via mail. Detta är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Isaksson Rekrytering, du kommer anställas direkt hos MKB.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering & Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega.
Vi är även medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).

Publicerad 2020-06-09

Ansök nu