Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektutvecklare till Coeli

Coeli, Stockholm

Ansök nu

Coeli består av dedikerade medarbetare som går den där extra milen för att åstadkomma något utöver det vanliga. Nu har du chansen att anta rollen som Projektutvecklare! Vi söker en nyckelperson med ca 10 års erfarenhet av projektutveckling som kan bidra med värdefull expertis i tidiga skeden. I rollen hos oss har du ett totalt projektledaransvar där du självständigt driver och utvecklar bolagets detaljplaner från start till mål.

Vårt erbjudande!

Som medarbetare hos Coeli får du chansen att ta dig an en nyckelposition, där du har en stor möjlighet att påverka utvecklingen framåt. Det finns stor potential inom det befintliga fastighetsbeståndet och således en unik möjlighet att axla ansvaret för värdeskapandet av portföljen.

Ditt uppdrag hos Coeli

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att, självständigt, driva Coeli Fastigheters detaljplaner från start till mål, med ett totalt projektledaransvar. Förutom att se till att respektive detaljplan drivs igenom, ansvarar du även för att exploatering går i linje med bolagets mål från att fastigheten förvärvades. Vi förväntar oss även att du, med din erfarenhet, kan bidra med värdefull expertis i tidiga skeden innan förvärv av fastigheter med utvecklingspotential. 

Som Projektutvecklare ansvarar du för en fin byggrättsportfölj som i dagsläget uppgår till ca 220 000 BTA och som fortsatt växer. Projekten är bland annat belägna i Stockholm, Enköping och Göteborg. Vidare rapporterar du direkt till Jakob Pettersson, VD på Coeli Fastigheter.

 Vi har under de senaste 5 åren byggt upp en väldigt fin byggrättsportfölj i primärt Stockholm och Göteborg. För att fullt ut realisera alla de värden som finns i portföljen rekryterar vi nu en erfaren person som ska ansvara för vidareutveckling av byggrätterna. Personen kommer att utgöra en nyckelperson i teamet och för utvecklingen av Coeli Fastigheter framåt. - Jakob Pettersson, VD på Coeli Fastigheter

Arbetsuppgifter i urval

  • Projektledning av detaljplaner - från möten med kommunerna till lagakraftvunnen plan

  • Nära samarbete med de olika kommunerna för att driva projekten framåt

  • Framtagning av volymstudier i tidiga skeden i samråd med arkitekter

  • Bistå övriga teamet i DD-processen vid förvärv av nya fastigheter

Vem söker vi?

Vi söker en expert som både vill och kan axla denna nya roll inom bolagets organisation. För att lyckas ser vi att du har omkring 10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom detaljplaneprocessen och tidiga skeden. Du bör även ha en god förståelse av plan- och bygglagen.

För att trivas hos oss har du en ödmjuk och prestigelös inställning. Kulturen präglas av resultat, ansvar och ett högt tempo. Det är därför viktigt att även du drivs av just detta.

Med stor passion och engagemang för arbetet har du ett lösningsorienterat fokus där du ständigt strävar efter att nå målet med bästa möjliga resultat. Du är därför noggrann och strukturerad, samtidigt som du besitter en god samarbetsförmåga. 

Vill du vara med på resan? Välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vid denna rekrytering samarbetar Coeli med Croisette Human Capital. Urval och intervjuer sker löpande och vi önskar därför få din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor angående tjänsten, vänligen kontakta Amanda Edén på amanda.eden@croisette.se eller 073-944 37 40. 

Coeli är en svensk kapitalförvaltare med förtroendet att förvalta cirka 40 miljarder kronor åt våra kunder. Vi skapar mervärde i kundernas investeringar, till så förutsägbar avkastning som möjligt. Förvaltarteamen specialiserar sig på aktivt förvaltade fonder inom aktier, räntor, hedge, fastigheter och private equity. Våra fonder inom fastigheter och private equity erbjuder investeringsmöjligheter i tillgångsslag som normalt inte är tillgängliga för privata investerare.

Coeli har funnits sedan 1994 och är idag ett företag med cirka 100 anställda. Vi finns representerade med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Örebro. Namnet Coeli är inspirerat av Atlas Coeli, den första fullständiga stjärnkartan som med precision visar stjärnornas positioner på stjärnhimlen och skapar en helhet. Vi utgår från helhet och precision när vi arbetar. Det är då vi skapar förutsättningar för mervärde. Vi lämnar inget åt slumpen.

Publicerad 2022-04-20

Ansök nu