Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektutvecklare ROT till Rikshem

Rikshem, Stockholm

Ansök nu

Rikshem bildades 2010 och är idag är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med över 30 000 lägenheter och samhällsfastigheter på utvalda orter över hela Sverige arbetar vi för att erbjuda bra boenden och trygga miljöer för våra kunder att leva och verka i. Vi tar nu nästa steg i vår utveckling med bland annat fokus på hållbarhet, digitalisering och kundmötet. Nu erbjuder vi dig möjlighet att vara med på en spännande resa och göra skillnad på riktigt hos ett fastighetsbolag som kombinerar affärsmässighet med samhällsengagemang!

Om tjänsten
Rikshem har på kort sikt vuxit till att bli ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Med en ambition om en ökad investeringsvolym har Rikshem flera pågående och kommande projekt. Som Projektutvecklare inom ROT ansvar du först och främst för analyser och förstudier kring fastigheternas underhållsbehov och utvecklingspotential. Du har ett övergripande ansvarar för projektet och dess genomförande, där du främst samarbetar med förvaltningsavdelningen, projektledare och externa ramavtalskonsulter.

Du kommer exempelvis att ansvara för:

  • Projektets tidiga fas till slutleverans

  • Att forma affär och genomförandestrategin under projektens tidiga skeden

  • Framtagandet av projektkalkyler, projektinvesteringsbeslut samt upprätta projektbudget

  • Projekterings- och produktionsskede genomförs enligt beslutad strategi

  • Att framdriften i projekten sker enligt beslutande processer och arbetssätt

  • Framtagandet av projektgenomförandeplaner, projektkalkyler samt beslutsunderlag

Vidare kommer du att vara delaktig i förvaltningens planeringsskede när det gäller strategiska frågor kopplade till renovering och utveckling av Rikshems fastigheter. I samråd med förvaltningen kommer du att planera kommande projekt och analysera dess genomförbarhet samt medverka i utvecklingsarbetet av renoveringsaffären.

Rikshem har både bostäder och samhällsfastigheter och fokus i dagsläget ligger främst på bostadsfastigheter. Ditt arbetsområde är Mälardalen och Norrköping, och huvudkontoret ligger i Stockholm.

Är det här du?
För att vara framgångsrik i den här rollen har du en stor erfarenhet av projektutveckling, och ett tydligt affärsfokus där du snabbt kan komma in i rollen för att självständigt driva ROT-projekt i tidiga skeden.

Vidare söker vi dig som har förmågan att:

  • Se helheten och bedöma affären

  • Skriftligt och muntligt beskriva affären

  • Forma affären under projektens tidiga skeden

  • Bedöma projektrisker och dess sannolikhet/konsekvens

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker efter dig som är analytisk, engagerad, driven och lägger stor vikt vid noggrannhet och hög kvalité i ditt arbete. Du drivs och motiveras av eget ansvar och trivs med att dela med dig av din kompetens och kan lätt förmedla den till andra. Du är förändringsbenägen och har förmåga att agera flexibelt och är öppen för andras idéer.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Rikshem med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Rikard Sunnerskog på 08-120 50 428. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

___

Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF och är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. Vi erbjuder bostäder och samhällsfastigheter på utvalda orter från norra till södra Sverige. På Rikshem arbetar vi utifrån värdeorden Drivande, Närvarande, Ansvarstagande. Som arbetsgivare kännetecknas vi av en dynamisk miljö och korta beslutsvägar. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling för dig som har drivkraft och engagemang. Läs mer på Rikshem.se

Publicerad 2021-06-23

Ansök nu