torsdag21 september

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande
Till alla jobb

Projektuthyrare till Humlegården Fastigheter, Stockholm

Humlegården Fastigheter AB, Stockholm

Ansök nu

Om Humlegården

Humlegården Fastigheter AB (publ) är ett aktivt fastighetsbolag med långsiktiga ägare och en väl positionerad fastighets- och projektportfölj. Vi ingår i länsförsäkringsgruppen, Sveriges enda kundägda och lokalt förankrade bank- och försäkringsgrupp. Humlegården äger, förvaltar och utvecklar främst kontorsfastigheter i Stockholmsregionen. Vi har 91 anställda och äger 59 fastigheter till ett värde om 38,7 miljarder kronor (30 juni 2023). På Humlegården strävar vi efter att utveckla hållbara och attraktiva arbets- och stadsmiljöer. Det skapar vi genom en aktiv fastighetsförvaltning och utvecklingsprojekt bestående av nyproduktion samt utveckling av befintliga fastigheter.

Läs mer på humlegarden.se

Är du en duktig förhandlare och en skicklig säljare som gillar att bygga relationer och göra bra affärer? Nu söker Humlegården Fastigheter en projektuthyrare som vill ta ett huvudansvar för att fylla byggnaderna med liv och rörelse genom att knyta ihop affären med framtidens hyresgäster.

Humlegården Fastigheter är ett bolag med tillväxtambitioner. En av nycklarna är att förverkliga de många fina kontorsmöjligheter vi har i Stockholmsområdet. Vi ägnar dagarna åt att utveckla platser i staden där människor trivs och gärna återvänder och kommer de närmaste åren ta avgörande steg i förverkligandet av en rad intressanta nybyggnads- och förtätningsprojekt i City, Värtan, Hagastaden och Solna.

Om tjänsten

I rollen som projektuthyrare är du en viktig medlem i uthyrningsavdelningen som utformar, säljer in och hyr ut lokaler samt därtill hörande service- och tjänsteerbjudanden i Humlegårdens befintliga fastigheter och kommande projekt.

Du har det strategiska ansvaret att driva uthyrningsarbetet av lokalerna i bolagets projektfastigheter i Stockholmsområdet. Det kan omfatta både nyproduktionsprojekt och större vakanser i förvaltningsbeståndet.

Försäljningsarbetet sker i mycket nära samarbete med ett flertal avdelningar inom bolaget, så som asset management, hållbarhet, affärs- och projektutveckling, teknik, marknad- och kommunikation, vilket ställer höga krav på samarbetsförmåga, struktur och tydlig målstyrning.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Driva, utveckla och samordna strategiskt och proaktivt försäljningsarbete för projekten

 • Bidra i utvecklingen av projekten i tidiga skeden internt i bolaget genom att säkerställa att kundperspektivet alltid tas omhand som en central aspekt i projektens utformning, design och lösningserbjudande

 • Systematisk bearbetning för att utveckla affären långsiktigt:

  • Egen bearbetning av potentiella och befintliga storkunder inom olika sektorer.

  • Omvärldsbevakning och nätverkande som kan stödja uthyrningsarbetet.

  • Arbeta fram konkreta förslag till marknadsplaner utifrån var och en av projektens unika koncept, utvecklings- och uthyrningsstrategier.

  • Utveckling av ett marknads- och försäljningsmaterial av hög klass till alla kanaler i samverkan med marknads- och kommunikationsansvarig.

 • Samverkan med arkitekter och kunder för att omvandla behov till konkreta, smarta lösningar i inplaceringsskisser

 • Förhandling och avslut/avtalsskrivande.

I rollen rapporterar du till bolagets fastighets- och uthyrningschef med placering på Humlegården Fastigheters kontor i Stockholm city.

Är det här du?

 • Minst 10 års erfarenheter från andra fastighetsbolag, lokalhyresmarknaden och försäljningsarbete inom branschen.

 • Dokumenterat framgångsrik bakgrund som projektuthyrare av stora kontorsprojekt

 • Relevant examen från högskola/universitet, annan likvärdig utbildning eller omfattande yrkeserfarenhet.

 • God ekonomisk förståelse, erfarenhet av fastighets- eller affärssystem.

 • God erfarenhet av fastighetsjuridik.

 • Goda språkkunskaper i svenska och engelska.

 • Erfarenhet av försäljning inom andra branscher än fastighetsbranschen är meriterande.

För att lyckas i rollen är du en förtroendeingivande, skicklig säljare och förhandlare med hög social kompetens och ledarskapsförmåga som hjälper dig och dina kollegor styra processen och samverka med kunder på ett hjälpsamt och inspirerande sätt. Du har ett affärsmässigt driv och ett genuint intresse och nyfikenhet för människor, kundernas uppdrag samt att utveckla affären. I ditt dagliga arbete är du lösningsorienterad, effektiv och har en känsla för service och kvalitet. Du besitter en god pedagogisk förmåga.

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Humlegården med Level Recruitment. Observera att vi inte tar emot ansökningar via LinkedIn, ansökan sker endast via vårt system. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Sofia Gaard på 08-120 50 424. Urvalet av ansökningar sker löpande.

Välkommen in med din ansökan!

Publicerad 2023-08-28

Ansök nu