Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag16.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektområdeschef till Locum

Locum, Stockholm

Ansök nu

Har du förmågan att skapa framgångsrika team med hjälp av tydliga mål och visioner? Inspireras du av utmaningar i komplexa och teknikintensiva miljöer? Då kan rollen som Projektområdeschef hos Locum vara ditt nästa steg i karriären!

Om tjänsten
Nu söker vi en projektområdeschef till området ”Sjukhus” som bland annat innefattar fastigheter som Maria, Löwenströmska, Sabbatsberg, Nacka och Dalens sjukhus. Verksamheter och hyresgäster som bedriver sjukvård till nytta och glädje för nuvarande och framtida generationer stockholmare.

Projekten i området varierar efter kund och fastigheter och kan vara på uppdrag av både hyresgäst och fastighetsägare. Du och dina medarbetare kommer att involveras i till-, om- och nybyggnationer samt underhållsprojekt. Som Projektområdeschef har du det  yttersta ansvaret för att projekten genomförs i enlighet med Locums byggprojektledningsprocess, gällande lagstiftning och uppdragsbeskrivning. En stor del i ditt uppdrag är att stötta och coacha dina 13 medarbetare och ge dem rätt förutsättningar för att lyckas i sina uppdrag som projekt- och byggserviceledare.

Inom Locum strävar man alltid efter ett nära samarbete mellan projekt och förvaltning och även här spelar du en mycket viktig roll tillsammans med områdets två Förvaltningsområdeschefer.
Som Projektområdeschef rapporterar du till Projektdirektören och du är en del av ledningsgruppen för Projektavdelningen.

I ditt ansvar ingår bland annat:

  • Övergripande ansvar för den totala projektportföljen inom projektområdet

  • Ansvar för resurssättning av de projekt som planeras och genomförs inom projektområdet

  • Ansvar för att leda, följa upp och utveckla enheten utifrån Locums vision, värderingar, strategiska mål och givna ramar.

  • Formulera och kommunicera mål och krav på resultat till medarbetarna samt att följa upp dessa i medarbetarsamtalen och regelbundna avstämningar.

  • Ansvar för budget och resultatuppföljning

Hos Locum får du jobba med de mest komplexa fastigheter som finns, ansvara för utmanande byggprojekt, en kontinuerlig utveckling av kompetens och arbetssätt, samtidigt som du arbetar tillsammans med kollegor med hög kompetens i en kultur som präglas av tydliga ledord och ordning och reda där samarbetet kollegor emellan präglas av öppenhet och hjälpsamhet.

Är det här du?
Till den här rollen söker vi dig som har:

  • Civilingenjör- eller högskoleutbildning med inriktning mot fastighet/bygg eller motsvarande utbildning.

  • Erfarenhet från liknande befattningar inom fastighets/konsultbranschen.

  • Arbetat med komplexa/installationstäta fastigheter

  • Kunskap om gängse lagar och förordningar såsom LOU och Arbetsmiljölagstiftning.

  • Branschrelaterade tillämpningar och föreskrifter (AF AMA, AB etc.).

En ledarskapsutbildning är meriterande.

För den här rollen lägger vi även stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som Projektområdeschef behöver du, förutom en analytisk förmåga, ha en utvecklingsorienterad inställning där du ser möjligheter i förändring och utveckling. Eftersom projektområdet täcker in flera olika kunder och fastigheter i regionen är det viktigt att du känner dig trygg i en övergripande roll med helhetssyn där du styr mål- och resultatinriktat i dialog med dina kunder och medarbetare.
Utöver detta så delar du Locums ledord Lyhördhet, Ansvarstagande, Tydlighet och Handlingskraft och står för ett prestigelöst och inkluderande ledarskap.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Locum med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på ”ansök nu”-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sarah Sturesson på 08-120 50 425. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan! 

Publicerad 2021-03-01

Ansök nu