Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare till Vectura

Vectura, Stockholm

Ansök nu

Vectura söker nu en projektledare med kunskap inom genomförande av entreprenad till sitt kontor i Stockholm. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag.

Om tjänsten
I rollen som Projektledare är du en viktig del av Vecturas projektverksamhet från idé till färdigt projekt. Du samarbetar kring utvecklingen av projekten med bolagets affärsutvecklare, ansvarar för att driva och färdigställa projekt med projektchefen exempelvis, samhällsfastigheter, kontor och hotell samt medverkar i bolaget utvecklings- och kvalitetsarbete. Resor i tjänsten förekommer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Att tillsammans med affärsutveckling och projektchef ansvara för projektets genomförande från förvärv av fastighet till färdigställande. Det innebär att:
  - Fastställa projektbudgetar, projektmål och projektorganisation.
  - Arbeta fram produkter och säkerställa att de uppfyller ställda projektkrav och mål.
  - Upprätta tidiga projektkalkyler och driva detaljplaner.

 • Uppföljning av uppsatta projektbudgetar och projektmål.

 • Driva projektmöten och projekteringsmöten samt driva och hålla kontraktpartsmöten med kunder och entreprenörer.

 • Företräda byggherre – kontrollera och säkerställa att entreprenadavtal och alla myndighetskrav efterlevs och uppfylls.

 • Upphandling av entreprenaden inklusive upprättande av entreprenadkontrakt.

 • Ta fram bygglovshandlingar och söka bygglov.

 • Hantera entreprenaden, ÄTA-arbeten, totala projektekonomin på slutet av projektet.

 • Följa entreprenaden till slutgodkänd entreprenad.

 • Samarbeta med övriga organisationen i projekten exempelvis affärsutvecklare, marknadsprojektledare och kundkoordinatorer.

 • Medverka i företagets utvecklings- och kvalitetsarbete.

Personliga egenskaper
Vi ser att du som söker är Civilingenjör, Byggnadsingenjör eller har annan relevant utbildning samt har ca 5-7 års erfarenhet av liknande roll sedan tidigare. För att lyckas i rollen ser vi att du som person är driven och ansvarstagande, att du trivs med frihet under ansvar och arbetar strukturerat och med stor noggrannhet. Vidare har du ett ekonomiskt och affärsmässigt tänk samt har lätt att skapa relationer då tjänsten kräver ett gott samarbete såväl inom bolaget som med externa parter i form av entreprenörer, konsulter, kommuner och kunder.

Din ansökan
Vill du bli en del av Vectura? Välkommen att söka tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av ansvarig rekryteringskonsult Johan Magnusson (072-248 65 31) e-mail johan.magnusson@boardtalk.se samt Martin Andersson (073 573 1010 alt martin.andersson@boardtalk.se). Urval och intervjuer kommer att ske löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om Vectura  
Vectura är ett långsiktigt fastighetsbolag som skapar värde för människor, företag och samhälle genom att utveckla platser och upplevelser. Vectura är Sveriges mest erfarna nykomling. Vi kombinerar nyskapande med erfarenhet och kunskap. Vi börjar alltid med människan och skapar lösningar tillsammans med våra hyresgäster, slutanvändare och kommuner. Det är så vi skapar upplevelser och platser och det är så vi bygger Sveriges framtid.

Vectura verkar i hela värdekedjan, vilket innebär att vi är en långsiktig partner under hela resan från markköp och förvärv, projektutveckling till förvaltning. Vi verkar idag inom både samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter.
Läs mer om oss på vectura.se

Publicerad 2020-10-09

Ansök nu