Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag14.05.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare till Klövern i Göteborg

Klövern, Göteborg

Ansök nu

Vi söker nu dig med erfarenhet från byggprojektledning och som vill vara med och utveckla vårt fastighetsbestånd i Göteborg. Vi erbjuder en tjänst med stort eget ansvar i ett team med mycket god anda.

Klövern är ett börsnoterat fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder attraktiva lokaler och aktivt bidrar till stadsutvecklingen i tillväxtregioner. Bolagets vision är att skapa attraktiva och hållbara miljöer för framtidens företag, individer och samhälle. Det kräver ett aktivt byggande av stadsdelar, områden och olika näringslivskluster. 

Region Väst består av affärsenheterna Göteborg, Halmstad och Malmö med fastigheter som uppgår till ca 620 tkvm och som i huvudsak består av kontors- och lager/logistikfastigheter. I Göteborg har Klövern ett 45-tal fastigheter.

Klövern söker projektledare till Göteborg

Vi behöver bli fler och söker nu dig som vill jobba i ett team med mycket erfarenhet. Vill du få chans att fortsätta utvecklas i ett företag med finansiella muskler och höga ambitioner? Är du van att föra dialog med kunder och andra samarbetspartners för att driva byggprojekt framåt? Vi söker nu dig som har minst tre års erfarenhet från byggprojektledning och som vill vara med och utveckla vårt fastighetsbestånd i Göteborg. Vi erbjuder en tjänst med stort eget ansvar i ett team med mycket god anda. Är det dig vi letar efter?

Tjänsten

Som projektledare ansvarar du framförallt för ombyggnadsprojekt men kan även bli involverad i nybyggnationer och underhållsprojekt. Du ansvarar självständigt för dina projekt som varierar i storlek. Du tillhör regionens projektorganisation med tre projektledare som finns både i Göteborg och i Malmö. De flesta projekt är i Göteborg men de kan också vara i Halmstad. Tjänsten är en utökning då vi behöver bli fler.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

 • tillsammans med förvaltningen i tidiga skeden ta fram kalkyler och beslutsunderlag för investeringsprojekt

 • samarbeta med entreprenörer, arkitekter och tekniska konsulter

 • samordna information i projektet och ha en tät kontakt med entreprenörer, myndigheter och framtida hyresgäster

 • leda upphandling av ombyggnationer, tillbyggnad och nybyggnad

 • följa upp projekt externt och internt både ekonomiskt och kvalitetsmässigt

 • styra det gemensamma arbetet mot projektets mål och rapportera till projektchefen

 • verka för att i tidigt skede tillsammans med förvaltare/ uthyrare/affärsenhetschef hitta den bästa affären för Klövern

Du gör förstudier, kalkyler och projekteringar samt tar fram tidplaner och gör entreprenadupphandlingar. Du rapporterar till projektchefen som finns i Göteborg och jobbar nära förvaltningsorganisationen.

På Göteborgskontoret kommer du att samarbeta mycket med förvaltare, uthyrare och affärsenhetschef. Sammanlagt finns det drygt 25 medarbetare på kontoret och våra fastigheter finns i runtom i Göteborg, Mölndal och Partille. Vårt fina kontor finns på Lilla Waterloogatan 6B i Slakthusområdet.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett brett arbetsfält i ett av Sveriges största fastighetsbolag. Du kommer till ett kontor där det händer mycket och där vi behöver förstärka med ytterligare en projektledare. I rollen får du självständigt ta ansvar för dina projekt med stöd från chef och kollegor vid behov. Vi både förvaltar, utvecklar och bygger nytt. Vi har ett starkt varumärke med mycket kundfokus, god anda och du ges stora möjligheter att påverka inte bara din egen vardag utan även verksamheten i stort. Företagskulturen präglas av öppenhet och nyfikenhet där vi ger våra medarbetare stort förtroende och eget ansvar.

Din bakgrund och person

 • Relevant akademisk utbildning

 • Minst tre års erfarenhet från bygg- eller fastighetsbranschen, kanske med entreprenörsbakgrund

 • Kunskap i bygg- och installationsteknik samt entreprenadjuridik

 • Erfarenhet från projekt- och byggledning

 • Erfarenhet av hyresgästanpassningar

 • Van att delta vid/leda förhandlingar

 • Van att föra dialog med kunder och övriga samarbetspartners

 • Körkort (B)

Som person är du initiativ- och ansvarstagande, affärsmässig och resultatmedveten. Du är noggrann och levererar med kvalitet, har god kostnadskontroll och tycker om att samarbeta med andra. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och vilja att utvecklas.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan tillsammans med CV och ett personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 27 maj 2021. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

I denna rekrytering samarbetar vi med Proper People och har du frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Therese Malk på telefon 072-389 99 76 eller rekryteringskonsult Maria Mattsson på telefon 070-377 17 21. Naturligtvis behandlas alla ansökningar konfidentiellt.    

Proper People är ett rekryteringsföretag specialiserat på att stödja bolag att nå sina affärsmål genom ledarstödd rekrytering, personbedömningar och konsultförmedling främst av chefer och specialister inom fastighetsbranschen. Läs mer på www.properpeople.se.  

Publicerad 2021-04-28

Ansök nu