Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag12.04.2021

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare till K2A

K2A, Stockholm

Ansök nu

Tjänsten

K2A är ett grönt fastighetsbolag med fokus på långsiktig förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter för alla typer av boenden. Bolaget bygger Svanenmärkta hus i trä – ett förnybart material som används i en effektiv industriell process där vi tar ansvar från varje träbit till den färdiga bostaden. K2A erbjuder hållbara, moderna, funktionella bostäder med effektiv och kundnära förvaltning.

K2A är på stark tillväxt och är ett av de ledande fastighetsbolagen inom hållbarhet på Stockholmsbörsen. För att behålla det försprånget söker K2A nu en driven och resultatorienterad Projektledare som vill bli en del av ett högpresterande och engagerat team. Som Projektledare ingår du i ett team, som idag består av två medarbetare, där du tillsammans med dina kollegor kommer bära det viktiga ansvaret för genomförandet av projekt, hela vägen från ax till limpa.

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på bolagets moderna huvudkontor i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifter  

 • Ansvar för att initiera, genomföra, avsluta samt följa upp projekt.

 • Delta i hela värdekedjan avseende fastighetsutveckling såsom delaktighet i tidiga skeden/affärsutveckling, projektgenomförande, projektavslut samt tätt samarbete med förvaltningsavdelningen för vidare överlämning.

 • Ansvar för upprättande av underlag för investeringsbeslut.

 • Beställning av projekt samt upphandling av konsulter och entreprenader.

 • Ansvar för tidplan, ekonomi, kvalitet och hållbarhet.

Passande profil

 • Akademisk examen inom bygg/fastighet eller motsvarande

 • Minst 5 års relevant erfarenhet från byggprojekt inkl. kalkyl, inköp, upphandling och genomförande.

 • Vi tror att du idag jobbar som projektledare, antingen på konsult- eller beställarsidan, med erfarenhet av bostadsprojekt.

 • Mycket goda kunskaper inom entreprenadjuridik, PBL & BBR.

 • Goda kunskaper inom installation och/eller energi (meriterande)

 • Körkort B (krav). 

Personliga egenskaper  

Du skall ha en naturlig ledarprofil med förmåga att övergripande leda, styra och planera ditt arbete. Vidare bör du besitta ett gott affärsmannaskap och vara bra på att engagera projektets övriga medarbetare i målstyrningen. Du bör ha en förmåga att snabbt bilda dig en övergripande bild av komplexa frågeställningar och är inte rädd för att fatta beslut. Som person beskriver du dig som prestigelös och har lätt för att samarbeta med din omgivning. För rollen är viktigt att du är en person som kan bygga upp och underhålla bra relationer samtidigt som du bär stor stolthet i att göra ett gott arbete och förstår väsentligheten i hur väl genomförda projekt bidrar till bolagets tillväxtresa.    

Din ansökan

Ta nästa kliv i karriären och få möjligheten att vara med på K2A:s fortsatta expansionsresa. För rollen kommer du att leda ”gröna” bostadsutvecklingsprojekt som ska stå för många år framåt! Välkommen med din ansökan via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Henrik Nyberg (tel: 070-790 05 29, E-mail: henrik.nyberg@boardtalk.se). Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Om K2A

K2A är ett fastighetsbolag med fokus på långsiktig förvaltning av egenproducerade hyreslägenheter för alla typer av boenden. Vi utvecklar och erbjuder moderna, funktionella bostäder med effektiv kundnära förvaltning. Vi har valt att kombinera bostadsportföljen med samhällsfastigheter, och även andra kommersiella fastigheter, för att därigenom stärka det löpande kassaflödet. Vår verksamhet är koncentrerad till Stockholm, Mälardalen samt ett antal utvalda universitets- och högskoleorter i övriga Sverige.

K2A bygger ett fastighetsbestånd för långsiktigt ägande med egen förvaltning. Utvecklingen av företaget har skett i ett högt tempo sedan starten hösten 2013 och sedan juni 2019 är K2A noterat på Nasdaq (Stockholm). Aktiv bearbetning av kommuner och andra fastighetsägare har resulterat i förvärv av planlagd mark för nyproduktion av såväl hyreslägenheter som studentbostäder på ett flertal orter. K2A har två egna husfabriker som producerar prefabricerade bostadsvolymer i trä till en stor del av K2A nyproduktionsprojekt. Fastighets- och projektportföljen (inklusive byggrätter) omfattar cirka 7 300 bostäder, varav cirka 3 000 bostäder är färdigställda och under förvaltning. 

Läs mer om K2A på k2a.se

Publicerad 2021-03-30

Ansök nu