Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera
Till alla jobb

Projektledare till Eskilstuna/Strängnäs, Victoriahem

Victoriahem, Eskilstuna/Strängnäs

Ansök nu

Vi är en av landets största privata hyresvärdar och vi är stolta över hur vi nått dit – tack vare våra medarbetare. Victoriahem utvecklar attraktiva bostadsområden i landets tillväxtregioner. Många av våra hus byggdes under miljonprogrammet, och genom att investera i och utveckla hela stadsdelar skapar vi riktigt bra platser att bo på. Vi tar hand om drygt 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder. Och vi växer.

Om tjänsten

Nu söker vi en projektledare som med ett stort engagemang vill vara med och förädla Victoriahems bostadsbestånd. Kanske är du projektledare, eller kommer du från entreprenörs-sidan som entreprenadingenjör, platschef, projektledare och känner att det är dags att ta klivet över till beställarsidan. Är du den vi söker?

Som projektledare på Victoriahem får du möjlighet att arbeta med många spännande projekt - stora som små. Tjänsten innebär att du på uppdrag av förvaltningsorganisationen i nära samarbete med uppdragsledare, områdeschefer och förvaltare genomför projekten. Du ingår i en projektgrupp och kommer företrädesvis arbeta med renoverings-, ombyggnads- och energiprojekt i vårt fastighetsbestånd i Eskilstuna och Strängnäs. Du kommer utgå från vårt områdeskontor i Eskilstuna eller Strängnäs men det kan förekomma resor till våra lokala förvaltningskontor i regionen. 

Dina ansvarsområden består bland annat av:

 • Ta fram förfrågningsunderlag och ansvara för upphandling av entreprenörer

 • Utföra projektkalkyler som underlag för investeringsansökningar

 • Driva bygg- och underhållsprojekt mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid

 • Projektbudgetansvar

 • Kvalitetssäkring

 • Stöd och bollplank åt förvaltningen vid exempelvis byggrelaterade frågor

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag. Vår företagskultur kännetecknas av närheten till kunderna och ett obyråkratiskt förhållningssätt till det dagliga arbetet. Bolaget strävar efter att ha ett öppet arbetsklimat och en nära dialog på alla nivåer i organisationen.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleexamen eller bygg/teknikerfarenhet förvärvad på annat sätt. Önskvärt är att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Det kan med fördel vara som projektledare, alternativt kommer du från entreprenadsidan som entreprenadingenjör, platschef, arbetsledare eller förvaltare.

Vi söker dig som har ett naturligt och självklart engagemang i ditt arbete. Du är drivande, positiv och har mycket god samarbetsförmåga. Du tar ansvar, gillar utmaningar och utför dina uppdrag ordningsamt med god struktur och gillar att arbeta med flera parallella projekt samtidigt. 

Vidare ser vi att du besitter:

 • Goda kunskaper i Officeprogrammet och i synnerhet Excell

 • Förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift 

 • B-körkort, vilket är ett krav för denna tjänst

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och samsyn med företagets värdegrund i denna rekrytering.

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du söker via vår Karriärsida. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta avdelningschef projekt Mattias Lönn på e-post mattias.lonn@victoriahem.se.

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse 

 • Bakgrundskontroll på slutkandidat är en del av rekryteringsprocessen

 • Omfattning: Heltid 

 • Placering: Eskilstuna/Strängnäs 

Varmt välkommen med din ansökan!

Publicerad 2022-04-14

Ansök nu