Tisdag29.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare till Corporate Solutions

Colliers, Stockholm

Ansök nu

Är du driven, initiativtagande och trivs i rollen som projektledare? Då kan du vara vår blivande kollega.

Om tjänsten
Vi söker nu en projektledare till vårt affärsområde Corporate Solutions. I denna roll är du hyresgästens representant kring etableringsfrågor och kommer ha koll på marknadens hyresnivåer, utvecklingsområden och vakanta lokalytor. Du har daglig kontakt med fastighetsägare och uppdragsgivare som kan vara både svenska och utländska företag. Du kommer också ha mycket kontakt med vårt Colliers Corporate Solutions-team i London, vilket gör att det är viktigt att du är bra på både svenska och engelska. I arbetet ingår att analysera företags lokalbehov, kartlägga passande kontorslokaler, och presentera och visa lämpliga lokaler. Du medverkar även vid förhandlingar mellan blivande hyresgäster och fastighetsägare. Utöver detta kommer du även ha kontakt med fastighetsägare och driva projektuthyrningar i tidiga skeden. Inom Colliers samarbetar vi mellan våra avdelningar och har en intern marknadsavdelning som driver marknadsarbetet i uppdragen. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Stockholm med adress Linnégatan 2.

Bakgrund och egenskaper
Du har erfarenhet av förhandling och har goda kunskaper i hyreslagstiftningen. Du är van att driva projekt och processer från början tillslut och har affären i fokus. För att trivas i den här rollen ser vi att du är proaktiv, serviceinriktad och positiv men framförallt ska du ha ett inre driv till att göra affärer. Du kommer att jobba i en kreativ miljö med högt tempo och nära samarbete med dina kollegor där det krävs att du har en god teamkänsla. Du har daglig kontakt med marknaden så du måste vara duktig på att presentera och kommunicera i både tal och skrift. Vi förutsätter att du har god datorvana, främst i Officepaketet med tyngdpunkt på Word, Excel och Powerpoint.

Vi tror att rätt person är:

  • Kundfokuserad

  • Engagerad

  • Ödmjuk

  • Lyhörd

  • Noggrann

Det är meriterande om du har:

  • Utbildningsbakgrund inom juridik/ekonomi på universitets- eller högskolenivå eller annan likvärdig utbildning/erfarenhet.

  • Några års erfarenhet av motsvarande arbete

Vi erbjuder
En spännande roll i ett globalt företag som befinner sig i en expansionsfas i Sverige. Colliers erbjuder en rolig arbetsplats med god sammanhållning och fantastiska kollegor. 

Om Colliers
Colliers International är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda. Vi finns i 69 länder och våra två svenska kontor ligger i Stockholm och Göteborg. I Sverige är vi drygt 40 medarbetare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers erbjuder Transaktionsrådgivning, Uthyrning, Corporate Solutions samt Värdering.

I Colliers företagskultur uppmuntras människor att tänka annorlunda, dela goda idéer och skapa effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare. Colliers medarbetare söker efter orealiserad potential, utmanar sig själva att se saker annorlunda och uppnår resultat som överträffar kundernas förväntningar.  

Läs mer om Colliers på www.colliers.se

Ansökan
Maila personligt brev och CV till: jobb@colliers.se. Skriv Corporate Solutions i ämnesraden. 
Anställningsform: Tillsvidareanställning med tillträde omgående med hänsyn till uppsägningstid.
Placeringsort: Stockholm
Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor om tjänsten kontakta:
Anders Thor, Head of Corporate Solution
073-807 31 31
anders.thor@colliers.com

Publicerad 2020-09-01

Ansök nu