Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare till Atrium Ljungberg

Atrium Ljungberg, Stockholm

Ansök nu

Atrium Ljungberg är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. Vi äger, utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på att skapa attraktiva och hållbara stadsmiljöer där människor vill leva, arbeta och vistas - idag och i framtiden. Vi finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala, där vi förvaltar våra områden med egen kompetent och engagerad personal. Tillsammans med kunder, kommuner och andra samarbetspartners får vi platser att utvecklas och växa i enlighet med vår vision - Alla vill leva i vår stad.

Det händer fortsatt mycket hos oss på Atrium Ljungberg och under 2019 byggstartade vi tre fina projekt i Stockholm: BAS Barkarby i Järfälla, LifeCity i Hagastaden samt det första bostadsrättskvarteret på Nobelberget i Sickla. Med en befintlig projektportfölj som möjliggör framtida investeringar motsvarande cirka 36 miljarder kronor och med ett investeringsmål på minst 2 miljarder kronor per år stärker vi nu upp vår projektavdelning och söker två erfarna Projektledare som vill vara med och bygga Vår stad! 

Vi har en fantastisk spännande projektportfölj med både pågående och kommande projekt, och vi söker nu två projektledare till projekt i Södra Stockholm. I detta område är det just nu framförallt i Slakthusområdet och kring Medborgarplatsen som vi har utvecklingsprojekt.

Huvudsakliga ansvarsområden

Atrium Ljungberg har en framgångsrik modell för hur projekt utvecklas och drivs. Som projektledare är du med från idéstadiet och driver projekt och/eller delprojekt mot uppsatta projektmål avseende tid, avkastning/investering, produkt och nöjda kunder. Vi arbetar med flera olika entreprenadformer men företrädelsevis arbetar vi i CM med delade entreprenader. Där tillsätter och leder du organisationen som ansvarar för genomförande av projektet. Självklart ansvarar du också för att lagar och föreskrifter efterlevs; arbetsmiljölagstiftning, miljöbalken, plan- & bygglagen etc.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig med minst fem års erfarenhet som projektledare inom bygg- och/eller fastighetssektorn. Du är trygg i hela projektprocessen från tidigt projekteringsskede till överlämning till hyresgäst och förvaltning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter av att arbeta i CM-projekt. Vi ser även att du har en för tjänsten relevant universitets-/högskoleutbildning exempelvis inom byggteknik, väg & vatten, samhällsbyggnad eller liknande. Då vi söker två projektledare till olika projekt söker vi:

  • En projektledare med gedigen erfarenhet av nyproduktionsprojekt, gärna i täta stadsmiljöer.

  • En projektledare med gedigen erfarenhet av komplexa ombyggnadsprojekt.

Personliga egenskaper

Som person söker vi dig som är affärsmässig, målinriktad och kundorienterad. Du är lösningsfokuserad och har förmågan att ta beslut och initiativ i ditt arbete. Du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga och är duktig på att leda dig själv och andra. Vi ser avslutningsvis att du är trygg i rollen som projektledare och är tydlig i beställarrollen mot upphandlade konsulter och entreprenörer.

Atrium Ljungberg är ett värderingsstyrt bolag och vi ser att du som söker kan identifiera dig med våra värderingar: långsiktighet, samverkan, pålitlighet och innovativt tänkande med affären och kunden i fokus.

Ansökan
Vi ser fram emot din ansökan med CV och personligt brev senast 11/12-2020. Vi kommer att behandla ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka in din ansökan redan idag! 

Vi tar inte emot ansökningar via e-mail men om du önskar mer information eller har frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR Business Partner Emelie Gustafsson på emelie.gustafsson@al.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad 2020-11-17

Ansök nu