Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag19.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Prenumerera på tidningen Fastighetsnytt

Till erbjudande

Sök

Till alla jobb

Projektledare Samhällsbyggnad Project Management Öst

NIRAS, Norrköping

Ansök nu

Har du erfarenhet från fastighetsbranschen och är du på jakt efter något nytt och spännande? - då kan det vara dig vi söker!

NIRAS i Norrköping söker nu dig som vill ta plats i en internationell konsultorganisation. Vi är en ledande aktör inom projektledning och operativt stöd till byggherrar, hyresgäster och offentliga verksamheter. Vi driver uppdrag över hela landet, från Kiruna till Ystad. Vi har en stark kundbas med tyngdpunkten i offentlig sektor. Project Managements verksamhet drivs nationellt och har medarbetare som utgår ifrån NIRAS kontor i Malmö, Göteborg, Norrköping, Uppsala och Stockholm.

Hos oss blir du en mycket viktig spelare i utvecklingen av vår verksamhet i Norrköping i ett växande tjänsteområde. Vi erbjuder dig en inspirerande miljö där du kommer att få möjlighet att utveckla både dig själv och dina kollegor i konsultrollen. För oss är det viktigt att vi som arbetar här har kul, mår bra och har en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Projektledare i NIRAS!
Du ansvarar för att styra och följa upp ekonomin i projekten genom samverkan och i dialog med beställaren. I din roll kommer du att hantera ett flertal projekt parallellt. Det är viktigt att du är en driven lagspelare som tar ansvar för både din egen och dina kollegors utveckling i uppdragen. Att du genomför dina uppdrag med hög kvalitet på ett resurseffektivt sätt värdesätter vi högt. Du kommer även att arbeta med nykundsbearbetning, samt att bygga och utveckla relationer med nya och befintliga kunder

Din bakgrund och erfarenhet
Du har en akademisk examen inom samhällsbyggnad. Du har flera års erfarenhet som projektledare, byggprojektledare eller platschef. Det är meriterande om du har kunskaper/erfarenheter inom KA/besiktning/kalkyl/nyproduktion bostad.  Du har gedigen erfarenhet inom fastighetsområdet med fokus på teknik och ekonomi. Du har kunskap inom svensk lagstiftning och krav för bygg- och fastighetsbranschen. Tidigare konsulterfarenhet är meriterande.

Som person är du:

  • Positiv med stark egen drivkraft  och förmåga att inspirera, leda och samarbeta med andra inom NIRAS och inom våra kunders organisation

  • Noggrann och kvalitetsmedveten i leveransen till kunderna

  • Analytisk  med förmåga att självständigt prioritera

  • Kommunikativ med god språklig förmåga

  • Affärsmässig, kundorienterad och tycker om att arbeta med kundbearbetning

Tjänsten är baserad på vårt Norrköpingskontor. Resor inom landet förekommer i våra uppdrag.
Skicka in din ansökan snarast, vi kommer löpande kalla till intervjuer.  

För frågor om tjänsten, kontakta Thomas Arnoldson +46 11 26 40 30, thomas.arnoldson@niras.se. 

Publicerad 2021-01-08

Ansök nu